The Wanderer: Frankenstein’s Creature


The Wanderer: Frankenstein’s Creature

Een frisse kijk op de mythe van Frankenstein

Speel als het schepsel, een zwerver zonder geheugen of verleden, een maagdelijke geest in een volledig verzonnen lichaam. Om de bestemming te bepalen van dit kunstmatige wezen dat niet op de hoogte is van zowel goed als kwaad, zul je de uitgestrekte wereld moeten verkennen en vreugde en verdriet moeten ervaren.

Dr. De oprichtingsmythe van Frankenstein wordt opnieuw onthuld in al zijn glorie door de onschuldige ogen van zijn wezen. Duizend mijl van de horrorverhalen, hier is een gevoelige wandeling in de schoenen van een popicoon.

Een adembenemende artistieke richting

Het universum van de game is doordrenkt met een donkere romantiek en haalt zijn verbazingwekkende schoonheid uit schilderijen uit de 19e eeuw. Door evoluerende landschappen vervaagt de grens tussen realiteit en fictie en komt de roman tot leven. Krachtig en origineel, de soundtrack benadrukt de gevoelens van reislust van het wezen.

Ontdek je emoties en schrijf je verhaal

De ene keuze na de andere, voel je weg naar je bestemming. Geconfronteerd met mensen, zult u niet langer aan de vraag naar uw afkomst kunnen ontsnappen. Wie heeft je leven gegeven? Deze introspectieve zoektocht neemt je mee op avontuur door heel Europa. Bitter of aangenaam, je ervaringen zullen je dichter bij de waarheid brengen. Ben je er klaar voor?

The Wanderer: Frankenstein’s Creature is de nieuwe videogame van La Belle Games, mede geproduceerd en uitgegeven door ARTE, de culturele Europese tv en digitale zender.

Kenmerken

  • Herontdek een popcultuurpictogram via 18 schilderijen in een verhalend spel
  • Je acties vormen het einde van je verhaal, kies zorgvuldig
  • Landschappen evolueren volgens de emoties van het wezen
  • Een unieke sfeer dankzij een duizelingwekkende soundtrack

Release info - The Wanderer: Frankenstein’s Creature


Release datum
2020-07-02 00:00:00

Uitgever
ARTE Experience

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAWP2A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian

Genres
puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - The Wanderer: Frankenstein’s Creature

¥48.40
RUB 1125.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.