This War of Mine: Complete Edition


This War of Mine: Complete Edition

In This War Of Mine: Complete Edition speel je niet als ervaren soldaat, maar als groep burgers die proberen te overleven in een belegerde stad, worstelend met gebrek aan voedsel, medicijnen en het constante gevaar van sluipschutters en vijandige plunderaars. In de game kun je oorlog vanuit een heel ander perspectief beleven.

Het tempo in This War Of Mine wordt bepaald door de dag- en nachtcyclus. Overdag zullen scherpschutters ervoor zorgen dat je je schuilplaats niet verlaat. Je moet je schuilplaats dus goed onderhouden door te bouwen, te ruilen en te zorgen voor je mensen.

‘s Nachts moet je een van de mensen op missie sturen om op diverse unieke locaties naar items te zoeken waarmee je in leven kunt blijven.

Neem beslissingen op leven en dood en gebruik je verstand. Probeer alle mensen in je schuilplaats te beschermen of offer sommigen van hen op om op de lange termijn te overleven. In tijden van oorlog zijn er geen goede of slechte beslissingen; je moet zien te overleven. Hoe eerder je je dat realiseert, hoe beter.

Release info - This War of Mine: Complete Edition


Release datum
2018-11-27 00:00:00

Uitgever
11 bit studios

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
18

NS Online support

Game code
HACPAQ79A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, simulation, strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - This War of Mine: Complete Edition

N/A
N/A
RUB 2399.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.