ToeJam & Earl: Back in the Groove!


ToeJam & Earl: Back in the Groove!

ToeJam en Earl zijn weer neergestreken op Aarde in ToeJam & Earl: Back in the Groove !, een funky fris roguelike avontuur doordrenkt met oude skool hiphop en volgepropt met geweldige throwbacks naar de klassieker uit 1991. Original Funk Lord (en co-creator) Greg Johnson staat weer aan het roer met het vervolg waar fans van ToeJam en Earl op hebben gewacht!

Het iconische ’90s duo is terug in de stemming met geheel nieuwe cadeaus om hen te helpen bij het navigeren door deze gekke planeet’ Earth ‘en alle verloren stukken terug te halen bij de Rapmaster Rocket. Speel samen voor coöperatie om geheime locaties, verborgen cadeaus en nieuwe vrienden te ontdekken terwijl je je een weg banen door een constant veranderende en onvoorspelbare wereld!

ToeJam & Earl: Back in the Groove! is een mix van de allerbeste functies van de klassieke consolegames met een hoop nieuwe verbeteringen. Grijp wat homies en maak je klaar voor een explosie van funky nostalgie terwijl je ToeJam en Earl helpt terug te keren naar Funkotron.

Release info - ToeJam & Earl: Back in the Groove!


Release datum
2019-03-01 00:00:00

Uitgever
HumaNature Studios

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAQ7UA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese

Genres
adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - ToeJam & Earl: Back in the Groove!

¥15.20
RUB 1225.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.