Transient: Extended Edition


Transient: Extended Edition

Van de makers van CONARIUM en de DARKNESS WITHIN-serie komt TRANSIENT, een Lovecraftiaanse Cyberpunk-thriller.

In de verre, post-apocalyptische toekomst leeft wat er nog over is van de mensheid in een afgesloten citadel die is gemaakt om de barre buitenomgeving te overleven. Duik diep in deze dystopische wereld en onderzoek wat er met jou en je vrienden gebeurt. Los puzzels op, hack systemen en sluit aan om andere dimensies te verkennen. Ontdek een waarheid die je gezond verstand zou kunnen verscheuren en je bestaan ​​in twijfel zou trekken.

Ervaar TRANSIENT als nooit tevoren in de Extended Edition. Ga verder dan wat je weet met extra gameplay, een gloednieuw einde en een assortiment aan levenskwaliteitsverbeteringen.

“Het enige dat constant is, is verandering” ― Heraclitus

HP LOVECRAFT ONTMOET CYBERPUNK

Ervaar een nooit eerder vertoonde blend tussen H.P. Lovecrafts kosmische existentialisme en een grimmige, dystopische cyberpunk-setting. Transient past zich aan en breidt uit met baanbrekende stukken van beide genres om ervoor te zorgen dat je ervaring tegelijkertijd vertrouwd en fris is.

ONTDEK GEBREIDE WERKELIJKHEDEN

Van de vergeten woestenij van Kor Shehr tot de gemene straten van Providence, Transient is tot de rand gevuld met onvergetelijke locaties om te doorkruisen. Verken de realiteit, je eigen dromen en de virtuele wereld om een ​​diverse cast van vrienden, vijanden en wezens daartussen te ontmoeten.

ONTSNAPPEN AAN JE EIGEN WERKELIJKHEID

Het combineren van een reeks prachtige omgevingen met een beklijvende originele soundtrack zorgt voor een meeslepende ervaring.

VERGROTE MAN OP EEN MISSIE

Je neemt de rol aan van Randolph Carter, een man die is uitgerust (lees: versterkt) voor de klus. Gebruik je geavanceerde perceptieverhogende implantaat, PHI, om je omgeving te onderzoeken, naar aanwijzingen te zoeken en je een weg te banen langs barrières die voorkomen dat je de waarheid ontdekt.

Release info - Transient: Extended Edition


Release datum
2021-12-08 00:00:00

Uitgever
Iceberg Interactive

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA6KFA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, chinese

Genres
puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Transient: Extended Edition