UDO


UDO

Graaf door een mysterieuze planeet in een heerlijke arcade down-scroller roguelike die je in feite uitdaagt om dieper en dieper in een griezelig gat te graven met een extra grote boor!

Ga verder om mysterieuze technologieën te vinden, verbeter je oefening en pak, en maak elke run uniek terwijl je omringd wordt door wezens die je absoluut niet willen hebben in een van de vier werelden op deze vreemde planeet waar je tegenaan botste.

De enige weg is naar beneden

Beheers de mechanica van je extra grote boor en schiet je een weg naar beneden in het griezelige gat in een zeldzaam down-scroller-spelformaat. Je zult versteld staan ​​hoeveel verschillende dingen je ermee kunt doen.

JUIK, SAPPIG, SAPPIG

Geniet van superstrakke en lonende gameplay terwijl je voordelen en extra krachten voor je personage en oefening ontgrendelt.

Bewezen ontmoet het nieuwe

UDO brengt een bekende roguelike-stijl met pixelkunst met een uniek, eenvoudig te leren, moeilijk te beheersen gameplay-mechanisme.

Veel dingen

Maak elke run uniek door te kiezen tussen verschillende kleuren en upgrades om je speelstijl vorm te geven.

Release info - UDO


Release datum
2024-02-01 00:00:00

Uitgever
Flux Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, portuguese

Genres
platformer, adventure, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - UDO

N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.