Ultra Age


Ultra Age

Ultra Age is een snelle, zwaardzwaaiende actiegame die zich afspeelt in de verre toekomst en het verhaal volgt van de jonge krijger Age, die op een missie gaat om de mensheid te redden van uitsterven. Gebruik je messen om door robotachtige en gemuteerde vijanden te snijden, futuristische locaties te verkennen en een enorme samenzwering over het lot van de planeet te ontrafelen.

In de verre toekomst zijn de hulpbronnen van de aarde ontoereikend geworden, het ecosysteem is lang geleden onherroepelijk veranderd door een passerende meteoor. De mensheid is in tweeën verdeeld: de mensen die aan de aarde zijn ontsnapt en zijn verhuisd naar de ruimtekolonie ‘Orbital Arc’, en de anderen die op aarde zijn gebleven in een faciliteit genaamd ‘The Shelter’.

De mensheid verdween van de aarde nadat burgers van The Shelter faalden in een experiment dat bedoeld was als laatste hoop voor de mensheid, terwijl mensen van Orbital Arc expedities naar de aarde stuurden op zoek naar hulpbronnen. Omdat hij geen tekenen van leven kan vinden, valt een jonge zwaardzwaaiende krijger genaamd ‘Age’ uit een baan naar de aarde. Samen met zijn zwevende androïde Helvis moet hij de onmisbare sleutel vinden voor het voortbestaan ​​van de mensheid.

-Laat combo’s los met mesveranderende actie-

Sla door vijanden met een verscheidenheid aan messen in snelle, stijlvolle actie! Wissel snel van zwaard met krachtige bewegingen om verbinding te maken en verwoestende combo’s uit te voeren. Verschillende attributen en gevarieerde acties vragen om een ​​unieke strategie tegen verschillende soorten vijanden.

-smalle openingen met behulp van de draad-

Lanceer de wire-vaardigheid om kleinere vijanden naar je toe te trekken, of Quantum Warp om direct toegang te krijgen tot grotere vijanden! Gebruik de draad om numerieke minderwaardigheid strategisch te overwinnen, gaten op het land te overbruggen en snel items te pakken.

-Krijg een voorsprong met vaardigheden-

Verzamel elementen om je zwaarden te verbeteren, je vaardigheden uit te breiden en nieuwe combo’s te leren. Installeer modules en krachtuitrusting om Age te verhogen en vergroot je arsenaal aan messen om de taaiste vijanden te verslaan. Gebruik Helvis om in Critical Rage te barsten, gebruik Healing Pocket om te herstellen of Time Shift om meer items te plunderen.

-Ervaar een post-apocalyptische aarde-

Volg Age op zijn reis in het jaar 3174. Ervaar tussenfilmpjes die het verhaal vertellen van Age’s missie door futuristische mecha, bossen en woestijnen ontwikkeld met Unreal Engine. Ontmoet mysterieuze personages en overwin dreigende bazen om het verhaal achter het lot van de mensheid te ontdekken.

Release info - Ultra Age


Release datum
2021-09-09 00:00:00

Uitgever
DANGEN Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAV9PC

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, russian, korean, chinese

Genres
action, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Ultra Age

¥29.70
RUB 2699.0
N/A
N/A
N/A
HK$214.00
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.