Umurangi Generation Special Edition


Umurangi Generation Special Edition

Umurangi Generation is een first-person fotografiespel in de retro-toekomst. Gevestigd in Tauranga Aotearoa, vlak na een dreigende crisis, ben je een koerier voor de Tauranga Express. Tijdens het spel ontgrendel je een verscheidenheid aan lenzen en uitrusting.

Uniek en expressief beoordelingssysteem

Elke foto die je maakt, wordt beoordeeld op kleur, inhoud en compositie. Als je een foto maakt, krijg je een geldscore die naar je uiteindelijke uitbetaling gaat.

Voltooi Photo Bounties zoals jij dat wilt. Zodra je deze premies hebt voltooid, bezorg je het pakket om het level te voltooien.

Verkenningsbonussen op elk niveau

Nieuwe apparatuur voor je camera wordt ontgrendeld door filmbussen te vinden, ansichtkaarten opnieuw te maken, leveringen op tijd af te handelen en een manier te vinden om al je vrienden op één foto te laten passen.

Bewerk uw foto’s en ontwikkel uw unieke kleurkwaliteit. De tools in de game zijn flexibel genoeg zodat je je foto’s kunt bijwerken om er beter uit te zien dan toen je ze nam. Als je een ervaren fotograaf bent, pas je er precies tussen. Als dit je eerste keer is, ben je binnen de kortste keren op reis.

Wat is een ‘Umurangi’?

Umurangi is het Te Reo-woord voor Rode Hemel.

Release info - Umurangi Generation Special Edition


Release datum
2021-06-05 00:00:00

Uitgever
ORIGAME DIGITAL

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA36KA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, german, chinese

Genres
first_person_shooter, adventure, simulation, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Umurangi Generation Special Edition

¥24.80
RUB 1889.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.