Void’s Ballad


Void’s Ballad

Je speelt als Phoebe, een vrolijk meisje dat geschokt is door het auto-ongeluk waarbij Joey, haar vriend, betrokken was. Ze vond een mysterieus briefje waardoor ze besefte dat hij dat ongeluk misschien al maanden had gepland.

Je moet het huis verkennen, aanwijzingen vinden en meer ontdekken over het verleden van Joey en Phoebe, zeven dagen doorbrengen om een ​​leven te redden en informatie om je heen verzamelen.

Wil je Joey redden?

Verken het huis door Phoebe’s ogen

De angst heeft Phoebe overgenomen en het is jouw beurt om een ​​uitweg te vinden. Kijk om je heen, je weet misschien niet wat er in de duisternis van de geest lokt, gebruik je telefoon, het kan dingen onthullen die je misschien niet ziet, en verzamel items, ze kunnen altijd nuttig zijn.

Wees niet bang, pak alles wat je kunt!

Zelfs als je denkt dat die items nooit nuttig zullen zijn, probeer ze dan te pakken, je zou altijd verrast kunnen zijn! Maar kies verstandig, soms ben je misschien niet in staat om al die kostbare buit te dragen!

Wees voorzichtig

Je hebt geduld en een scherp oog nodig om te kiezen wat je moet nemen en je moet misschien enkele van de ints controleren, maar maak je geen zorgen, je hebt alle tijd die je nodig hebt om je liefde te redden.

Release info - Void’s Ballad


Release datum
2024-06-30 00:00:00

Uitgever
Nameless Studio

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPA4D4A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, italian

Genres
puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Void’s Ballad

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.