Volta-X


Volta-X

Jaren geleden werd de aarde in gevaar gebracht door een Kaiju-invasie. Geconfronteerd met onoverkomelijke kansen, botsten onze bekendste wetenschappers en wereldleiders en het leek erop dat alles verloren was. Dat wil zeggen, totdat de mysterieuze Dr. V zijn nieuwe technologie onthulde – de Voltas. Dankzij de Volta’s en hun piloten was onze overwinning op de buitenaardse dreiging snel en beslissend. Na het overwinnen van de Kaiju, vormden deze formidabele robots de basis voor de meest populaire sport ter wereld: Volta-gevechten!

Nu willen we je uitnodigen om lid te worden van de World Volta Association, de belangrijkste bestemming voor Volta-gevechten met hoge inzetten. Het bereiken van prestige en roem vereist teamwerk en veel strategie. Bewijs je kampioensrit door je bemanningsleden te bevelen wapens aan te zetten, aanvallen te ontwijken of je Volta te repareren terwijl je tegelijkertijd de Volta van je tegenstander aanvalt om ze te verzwakken en de overwinning te behalen! Naarmate je hoger wordt, krijg je toegang tot meer Volta’s, krijg je ongelooflijke wapens en ga je voor nog moeilijkere uitdagingen.

Als je niet in de arena bent, heb je ook volledige toegang tot je eigen aangepaste hoofdkantoor. Daar kun je de perfecte balans tussen werk en spel ontwikkelen tussen je team, Volta’s en uitrusting. Het is belangrijk omdat hoewel de WVA momenteel een plek is waar we vechten voor sport, er misschien weer een tijd komt dat Voltas aan de frontlinie zal zijn om onze planeet te beschermen tegen alle gevaren die ons bedreigen.

PERSONALISEER DE PERFECTE UITVOERING

Elke Volta begint met een vergelijkbare basis, maar meer gecompliceerde wapens voegen bijna eindeloze diepte en aanpassingsmogelijkheden toe voor winnende piloten. Niets geeft meer voldoening dan het creëren van een perfect uitgebalanceerde uitrusting en het opnemen van tegenstanders in zeer competitieve strategische gevechten!

DE REIS VAN JE PILOT

Onze piloten hadden allemaal een pad dat hen leidde tot het besturen van een Volta. Via een campagne voor één speler kwalificeert je piloot zich voor de competitie en vecht hij met hand en tand om de ranglijst van het kampioenschap te beklimmen. Onderweg kunnen piloten zelfs enkele dramatische geheimen over zichzelf en hun wereld ontdekken.

BEHEER DE BASIS VAN JE TEAM

Het gevecht zelf is slechts de helft van het gevecht. Voorbereiding is de sleutel, en piloten moeten goed uitgerust zijn en voortdurend manieren onderzoeken om hun arsenaal te verbeteren. Neem de volledige controle over je hoofdkwartier om je team gefocust te houden op de strijd en op het snijvlak van krachtige Volta-technologie.

MAAK JE MERK OP DE WERELD

Maak contact met andere spelers in clans om strategieën te delen en tegen elkaar te vechten, zodat je vaardigheden scherp blijven. Neem deel aan PVP-gevechten en speciale evenementen tegen de hele wereld. Alleen dan kunnen piloten hun moed bewijzen door bovenaan het wereldwijde klassement te komen en naam te maken in de World Volta Association!

Release info - Volta-X


Release datum
12-08-2020

Uitgever
GungHo America

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAUNJA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, spanish
Genres
action, simulation, strategy

Prijzen van Volta-X op de Nintendo Switch eShop

€ 9,99
€9.99
9,99 €
9,99 €
£8.99
€9.99
US$9.99
N/A
€9.99
A$15.00
9,99 €
13,22 CAD
9,99 EUR
€9.99
CZK 249.50
DKK 75.00
€9.99
9,99 €
€9.99
9,99 EUR
9,99 €
9,99 €
9,99 €
€9.99
€9.99
MX$193.90
NZ$16.50
kr 100,00
40,00 zł
€ 9,99
9,99 EUR
749,00 ₽
9,99 €
€9.99
ZAR 180.00
9,99 €
SEK 104.00
CHF 14.00
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad