Where the Water Tastes Like Wine


Where the Water Tastes Like Wine

Where the Water Tastes Like Wine is een verhaal-avontuur-game over reizen, verhalen delen en een duidelijk lot overleven. Met prachtige handgetekende illustraties combineert Where the Water Tastes Like Wine 2D-beelden met een 3D overworld Amerikaanse kaart.

Spelers dwalen in hun eigen tempo door een folkloristisch depressie-tijdperk in de Verenigde Staten en ontmoeten vreemden met hun eigen verhalen. Door deze interacties kunnen spelers unieke verhalen verzamelen die vervolgens opnieuw kunnen worden verteld om nieuwe interacties te ontgrendelen. Op deze manier fungeren de in-game verhalen zelf als een valuta om door het spel te gaan en het is aan de speler om het juiste verhaal te koppelen aan de unieke behoeften van elk van de personages die je tijdens je reizen tegenkomt. Alleen door deze juiste combinaties zullen personages hun ware zelf onthullen en je de meest krachtige verhalen schenken, de ware verhalen die iets over hun eigen leven onthullen.

In Where The Water Tastes Like Wine gaan verhalen organisch een eigen leven leiden naarmate ze groter worden en transformeren naarmate ze worden verteld en verteld.

Release info - Where the Water Tastes Like Wine


Release datum
2019-11-29 00:00:00

Uitgever
Serenity Forge

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAT2UA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, french, german, russian, chinese

Genres
puzzle, adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Where the Water Tastes Like Wine