while True: learn()


while True: learn()

while True: learn () is een puzzel- / simulatiespel over nog meer puzzels: machine learning, neurale netwerken, big data en AI. Maar het belangrijkste is dat je je kat moet begrijpen.

In dit spel speel je als een programmeur die per ongeluk ontdekte dat hun kat buitengewoon goed is in coderen, maar niet zo goed in het spreken van menselijke taal. Nu moet deze programmeur (jij bent het!) Alles leren wat er te weten valt over machine learning en visuele programmering gebruiken om een ​​kat-tot-mens spraakherkenningssysteem te bouwen.

Deze game past het beste bij …

  • Mensen die meer willen weten over hoe machine learning en gerelateerde technologieën werken
  • Ouders en leerkrachten die op een leuke en gemakkelijke manier op zoek zijn naar een introductie tot logisch denken, programmeren en technologieën voor kinderen
  • Programmeurs die nieuwe concepten willen leren die ze kunnen toepassen op hun eigen codering
  • Degenen die games willen spelen en zich niet schuldig voelen over ‘hun tijd verspillen’ (hoewel we denken dat je je helemaal niet schuldig moet voelen tijdens het spelen van games!)
  • Spelers die hun hersenen graag bezig houden en op verschillende manieren werken, terwijl ze toch plezier hebben
  • Gamers die hun probleemoplossende vaardigheden willen verbeteren en een enorm gevoel van voldoening en prestatie willen ervaren dat daarbij hoort
  • Mensen die van slimme katten houden

Ontdek hoe machine learning in het echt werkt!

De game is losjes gebaseerd op real-life machine learning-technologieën: van goofy Expert Systems tot machtige Recurrent Neural Networks, die de toekomst kunnen voorspellen. Maak je geen zorgen: het speelt zich allemaal af als een puzzelspel. Geen codeerervaring vereist!

Train jezelf in een data science wizard!

Sleep objecten met een muis over uw scherm! Verbind ze met lijnen (oh ja)! Proberen. Mislukt. Optimaliseren. Probeer het opnieuw. Druk dan op de “Release” knop en zie dat zoete stukjes data soepel door je scherm stromen.

Omarm een ​​avontuurlijke levensstijl van een machine learning-specialist!

Het ontwerpen van een baanbrekende technologie vereist tijd, ervaring en geld. Dat betekent dat je als freelancer moet werken, met alle opwinding die daarbij komt kijken. Ontvang e-mails! Accepteer contracten! Zit dagenlang alleen in een donkere kamer zonder een enkel woord te zeggen! Socialiseer op forums! Dat is wat echte datawetenschappers doen!

Codering is echt geworden!

Onze zoektochten zijn gebaseerd op actuele problemen, opgelost door machine learning. Dit omvat het bouwen van een zelfrijdende auto (met je kat als piloot). En als u echt uw programmeerkracht wilt testen, kunt u een CTO van een startup worden: het zijn uw vaardigheden en uw plannen tegen de wrede wetten van de markt! Verdien een fortuin en word een tech-goeroe … Of verlies alles en kruip terug naar de deur van de HR-afdeling: het was in ieder geval het proberen waard, toch?

Verbeter je uitrusting, verbeter je leven!

Zodra u voor een stabiele cashflow heeft gezorgd, kunt u een aantal fraaie hardware kopen om uw prestaties te verbeteren. Maar het gaat niet alleen om de hardware! Koop een nieuwe smartphone of een geeky beeldje! Koop mooie outfits voor je kat! Verdorie, je kunt zelfs een aloë voor jezelf kopen!

Leuk weetje: dit is wat machine learning-specialisten eigenlijk doen. Nu kunt u een van hen worden (minus het geld)! terwijl True: learn () is de beste game om een ​​data science-specialist te zijn, omdat niemand anders zo gek is geweest om er nog een te maken!

Release info - while True: learn()


Release datum
16-04-2020

Uitgever
Nival

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

NS Online support

Game code
HACPAXNPA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, russian

Genres
simulation, puzzle

Prijzen van while True: learn() op de Nintendo Switch eShop

€ 12,99
€12.99
12,99 €
12,99 €
£12.99
€12.99
US$12.99
N/A
€12.99
A$19.99
12,99 €
16,79 CAD
12,99 EUR
€12.99
CZK 299.00
DKK 97.50
€12.99
12,99 €
€12.99
12,99 EUR
12,99 €
12,99 €
12,99 €
€12.99
€12.99
MX$249.00
NZ$19.99
kr 129,00
49,99 zł
€ 12,99
12,99 EUR
899,00 ₽
12,99 €
€12.99
ZAR 199.00
12,99 €
SEK 129.00
CHF 17.99
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad