Woodsalt


Woodsalt

“Woodsalt” is een avonturenspel dat zich afspeelt op de planeet Nu-Terra, 1000 jaar nadat de aarde werd geëvacueerd tijdens chaotische natuurrampen en een aanval door gigantische wezens.

Je bestuurt Emcy, een op aarde geboren man die ontwaakt uit stilstand in een nieuwe stad in een luchtbel terwijl ze wachten op een signaal om naar huis terug te keren, maar niet iedereen wil zo graag terugkeren als gedacht.

Een burgerlijke onrust groeit in de stad met een samenzwering om te voorkomen dat de mensheid vertrekt, terwijl Emcy geplaagd wordt door visioenen en berichten van een onbekende stem die niemand anders kan zien of horen.

Meerdere eindes, talrijke side-plots met hun eigen vertakkende verhaallijnen die van invloed kunnen zijn op het hoofdperceel en verborgen geheime eindes om te ontdekken.

Leid Emcy door conversatiebomen en vrij rondlopen, verken de stad en spreek met de inwoners om de geheimen te ontdekken achter wat er op aarde is gebeurd, wat leidde tot hun aankomst op deze nieuwe planeet en het mysterie van de vreemde toeschouwer die een onbekende heeft maar grote belangstelling voor Emcy en zijn reis.

Release info - Woodsalt


Release datum
13-10-2020

Uitgever
Team Woodsalt

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAZLAA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
english
Genres
adventure, other

Prijzen van Woodsalt op de Nintendo Switch eShop

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
US$24.99
N/A
N/A
N/A
N/A
32,54 CAD
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
MX$484.99
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad