Youropa


Youropa

Youropa is een kleurrijk, zwaartekrachttartend platformavontuur waarin je natuurwetten breekt, de wereld op z’n kop zet en out-of-the-box denkt.

Youropa is verscheurd en het is aan jou om je unieke vaardigheden te gebruiken om alle kanten van een vervallen stad te doorkruisen, deze in oude glorie te herstellen en te ontdekken wie je echt bent.

Jij bent een mensachtig wezentje met zuignappen in plaats van voeten, waardoor je over plafonds en tegen muren op kunt lopen. Op je reis kom je physics-based puzzels, raadsels, meedogenloze vijanden, gevaren en nog veel meer tegen in een abstract maar logisch universum dat je perceptie van de derde dimensie op de proef stelt.

In deze vreemde wereld worden alle personages in leven gehouden door slechts een dun laagje verf. Je kunt je personage natuurlijk precies zo beschilderen hoe je wilt, maar pas op, want je bent af wanneer de verf loslaat als je valt of nat wordt.

De game bevat ook een stand waarin je je eigen levels tijdens het spelen kunt bouwen en bewerken. Sterker nog, alle levels in de hoofdgame zijn op deze manier gebouwd!

Release info - Youropa


Release datum
Nader te bepalen

Uitgever
frecle

Ontwikkelaar
frecle

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Genres
platformer, puzzle
Ad