Youtubers Life 2


Youtubers Life 2

WORD DE TRENDSETTER MET UW VIDEO’S!

Maak je eigen kanaal en bepaal welke content je het beste kunt coveren: trending videogames, geïmproviseerde streaming, professionele recensies… Of allemaal!

Verzamel kaarten om de beste inhoud te maken en kies de meest geschikte reactie voor elke video en situatie.

Neem, bewerk en publiceer video’s van hoge kwaliteit om uw eerste abonnees en weergaven te krijgen en binnen de kortste keren geld te verdienen.

ONTDEK NEWTUBE CITY!

Ontdek elke hoek van de stad! Neem onderweg video’s op of plaats foto’s op Instalife, leg populaire trends vast. Onderzoek elke locatie om geheime gebieden, iconische personages en nieuwe missies te ontdekken om exclusieve prijzen voor je video’s te winnen.

Met drie hoofdbuurten: het centrum, het stadhuis en de haven, heb je veel plekken om te verkennen, winkels, een bioscoop, een fitnessruimte en zelfs een discotheek. Vind op elke plek nieuwe trending onderwerpen om geweldige inhoud te maken!

GROEI JE KANAAL EN ONTMOET JE FANS!

Verbeter je instellingen en identificeer trending onderwerpen om virale video’s te maken. Bundel je krachten met machtige bondgenoten, krijg toegang tot unieke VIP-evenementen, onthul wereldwijde exclusieve aanbiedingen en breid je aanwezigheid op sociale media uit om te blijven klimmen!

SAMENWERKING MET BEROEMDE CONTENT CREATORS!

Interactie met de community om nieuwe vrienden te maken en relaties met hen op te bouwen. Vind je soulmate op weg naar roem. Ontmoet populaire youtubers en help ze nieuwe items, kaarten en vaardigheden te ontvangen!

PAS ALLES AAN, VAN JE HUIS TOT JEZELF!

Ontwerp elk aspect van je personage en je plek door allerlei soorten kleding, items, meubels, accessoires en nog veel meer te kopen. Breid uw flat uit en laat u ten volle uitdrukken met meer personalisatie dan ooit!

Er wacht een geheel nieuwe manier van spelen op je! Nieuwe social-mediakanalen, nieuwe locaties, nieuwe inhoud, nieuwe aanpasbare opties, nieuwe functies, nieuwe missies…

Blijf op de hoogte om te weten welke inhoud het beste werkt op elk sociaal netwerk!

Release info - Youtubers Life 2


Release datum
19/10/2021

Uitgever
Raiser Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPA25BA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish

Genres
adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Youtubers Life 2

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
US$39.99
JP¥49.50
N/A
N/A
N/A
62,99 CAD
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
MX$659.99
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
ARS 2,859.99
R$138.99
CLP 290.00
COP 133,000.00
N/A
N/A
N/A
PEN 129.95
Laat me alle prijzen zien!
Ad