Yumeutsutsu Re:After


Yumeutsutsu Re:After

Om de verzoeken van de fans te beantwoorden, volgen hier vijf nieuwe verhalen over wat er daarna gebeurt.

Yumeutsutsu Re: Unification: volg Ai en Kokoro terwijl ze de leiding krijgen over het maken van een fanschijf voor hun succesvolle spel. Deze keer is Ai belast met de SD-kunsten, terwijl Kororo de plot heeft!

Deadline in plaats van paradijs: Saki is nu ontspannen en plant een reis naar het buitenland met haar geliefde wanneer een oproep voor hulp van het tweede gameteam binnenkomt: “Onze scenarist ging weg.” Wat kiest Saki?

Ghosts of the Past: Nana, nu een succesvol stemtalent en gelukkig getrouwd met Ai, ontvangt een brief van haar lang overleden moeder …

Getrouwd leven: Ai en Maria zijn uit de slaapzaal verhuisd en wonen nu in hun eigen huis. Maar het huwelijksleven heeft zijn eigen uitdagingen.

Liefdesverhaal, met haar en de hond: Ai besloot dat Honoka er het beste uitzag in haar zwempak, maar ze leek zo volledig buiten bereik, totdat …

Release info - Yumeutsutsu Re:After


Release datum
2020-04-23 00:00:00

Uitgever
KOMODO

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAXHXB

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
adventure, simulation

Nintendo Switch eShop prijzen - Yumeutsutsu Re:After

¥52.80
N/A
RUB 3749.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.