Zeus Quest Remastered


Zeus Quest Remastered

‘Zeus Quest Remastered’ is een dwaze point and click-avonturengame met luchtige humor. De game combineert de Griekse mythologie met Sci-Fi op een verwrongen manier!

Je bestuurt Zeus (baas van Olympus), wat een maf personage is. Hij probeert een tijdmachine te repareren om de planeet te redden van een explosie. Alles gebeurt in de tijd van de Griekse mythologie. De personages en dialogen zijn dom. De game is voorzien van Engelse voice-over in sommige filmscènes. We gebruiken Vectorkunst, een unieke cartoonachtige stijl.

Zeus, de baas van Olympus, wordt door een oud veiligheidsmechanisme teruggeroepen naar de aarde. Het verhaal begint met Zeus die zijn ruimteschip bestuurt en het landt op de bodem van de Santorini-oceaan. In Santorini zal hij communiceren met tientallen gekke personages en veel puzzels oplossen. De game is groot. Hij zal Oia, Akrotiri, Fira, Caldera, Volcano en nog veel meer plaatsen bezoeken totdat hij eindelijk zijn superwapen, de donder en de tijdmachine ontdekt. Maar zelfs dan is de taak nog lang niet over, hij zal moeten vertrekken naar een ander cluster van Griekse eilanden; Milos, Karpathos, Mykonos en Delos. Daar moet hij de verspreide stukken van de tijdmachine vinden, zodat hij deze kan gebruiken om de planeet te redden. Daar zal hij zelfs Europa ontvoeren, veranderen in een stier (mythologie) en haar meenemen naar Minoan Kreta in de tijd van Knossos. Daar zal hij het beroemde labyrint van Knossos binnengaan, naar Festos gaan en de ontbrekende stukken vinden om de missie te voltooien.

Release info - Zeus Quest Remastered


Release datum
22-11-2018

Uitgever
Crazysoft

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPASE6A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
english, french, german, italian, spanish
Genres
adventure, puzzle
Ad