Zombie Blast Crew


Zombie Blast Crew

Het is 11 maanden geleden dat de infectie begon. Iedereen vluchtte de steden uit, massale paniek op straat. De zombies namen onze steden, onze gebouwen, onze huizen over. Nu slapen we buiten terwijl ze door onze straten dwalen.

We wachtten op het leger, en het leger kwam niet, dus pakten we wapens. We wachtten op een held, en er kwam niemand, dus moesten we alleen overleven. Nu zijn we klaar met wachten. Zul je ons leiden in het aangezicht van een zekere ondergang?

We hebben ons georganiseerd in jachtpartijen om onze blokken terug te nemen en de kwaadaardige bewoners weg te jagen. We verklaren officieel dat onze stad vanaf vandaag een Zero Z-zone is. Wij zijn de Zombie Blast Crew.

Het plannen en krijgen van de juiste bemanning en uitrusting is al het halve werk. Geen enkele held doorstaat een gevecht zonder zijn zwaard en geen enkel bemanningslid gaat het veld op zonder zijn pistool. Grote menigte wandelende doden? Karen en haar vlammenwerper hebben je gedekt. Moet u afstand houden van bepaalde domme zombies? Michaels aanvalsgeweer of Javiers machinegeweer zijn misschien een betere keuze. Het gaat erom je hoofd te gebruiken, je vak te kennen en de juiste man of vrouw voor de juiste baan te kiezen.

Hetzelfde geldt voor onze spullen. Heb je een med-kit voor verkenners om verwondingen na een zombie te genezen? Enkele granaten om besmette gebieden vrij te maken? Wat eten om jezelf een overlevingsboost voor jagers te geven? Haast u niet, het loont om voorbereid te zijn. En vergeet niet om je vaardigheden op te poetsen – een hoger level helpt je geweer te schieten.

Kenmerken:

  • Spannende missies die plaatsvinden op verschillende locaties in dezelfde stad, met verschillende weersomstandigheden en tijden van de dag
  • Een team van overlevenden uitgerust met unieke wapens
  • Individuele speelstijl voor elke held
  • Aanvullende apparatuur die kan worden opgewaardeerd om specifieke vaardigheden te ontwikkelen
  • Verschillende soorten zombies, elk met een uniek bewegingspatroon en een speciale aanvalsstijl, passen een strategie aan je vijanden aan

Release info - Zombie Blast Crew


Release datum
2020-11-13 00:00:00

Uitgever
QubicGames

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA2MWA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, adventure, arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Zombie Blast Crew

N/A
RUB 749.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.