Zombie Watch


Zombie Watch

Welkom in de wereld van Zombie Watch! Jij bent een van de weinige mensen die een virus heeft overleefd dat het grootste deel van de bevolking heeft besmet en ze in vleesetende zombies heeft veranderd. Ze zijn misschien dood, maar ze rusten niet in vrede en ze zullen achter je aan komen. Ga de uitdaging aan om te overleven in een harde en meedogenloze omgeving en bewijs dat je ze allemaal kunt overwinnen.

Zombie Watch is een overlevingsspel van bovenaf dat je meeneemt naar de post-apocalyptische wereld, waar je talloze zombies en dieren in het wild zult tegenkomen. Verzamel, mijn, ga op zoek naar middelen en bouw een zelfvoorzienende basis met verdedigingswerken om de binnenkomende zombiehordes af te weren. Maak of vind wapens, bepantsering, medicijnen en nog veel meer.

VERHAAL:

Je wordt wakker in een post-apocalyptische wereld die wordt overspoeld door bloeddorstige zombies die de klok rond achter je aan zitten. Ze kunnen je van een afstand ruiken, elke stap horen die je zet als je niet oppast, en zullen je tot hun enige doelwit maken zodra ze je zien. Terwijl je ondergedoken leeft of vecht voor je leven, moet je ook zorgen voor je fundamentele menselijke behoeften. Het zou zonde zijn als je van honger of dorst omkomt. Gebruik je overlevingsvaardigheden, zet vallen en bouw een zelfvoorzienende basis! Betreed de wereld van Zombie Watch – let op je omgeving en houd goed in de gaten!

Release info - Zombie Watch


Release datum
2021-12-21 00:00:00

Uitgever
Wildlak

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, russian, chinese

Genres
action, adventure, fighting, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Zombie Watch

N/A
N/A
RUB 1079.0
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.