Affordable Space Adventures


Affordable Space Adventures

Preview Image

Beleef de ruimtereis van je dromen (zolang die maar niet te duur zijn) in Affordable Space Adventures voor de Wii U!

Je droomvlucht duurt niet lang, want het Small Craft™-ruimtescheepje dat je voor een prikkie huurde stort al snel en weinig sierlijk neer op een planeet waarop je dus echt niet wilt zijn. Zo begint een ontsnappingsmissie waarin je sfeervolle omgevingen verkent, met andere groentjes moet samenwerken, en zoveel gevaren moet overwinnen dat het eigenlijk onbegonnen werk is.

In dit avonturenspel met stealth-aspecten bestuurt je een ruimteschip met één, twee of drie spelers tegelijk. Loods het voertuigje door duistere wouden, overstroomde kamers, mechanische omgevingen en andere spookachtige locaties. De Wii U GamePad functioneert daarbij als besturingspaneel voor nauwkeurige controle over het ruimteschip. Je kunt er bijvoorbeeld de stuwraketten, antizwaartekrachtmotor en stabilisator mee bedienen. Zo boek je moeizaam voortgang door vijandige omgevingen waarin je omgevingspuzzels moet oplossen en robots ongezien moet passeren. Je ruimteschip was een mooie aanbieding, maar dat betekent ook dat je regelmatig te maken krijgt met doorgebrande zekeringen, falende motoren en een explosie hier en daar.

Verander je huismaker in een cockpit en bestuur het voertuig met drie bemanningsleden tegelijk. Eentje is de piloot, een andere speler is boordwerktuigkundge, terwijl een wetenschapper kan meedoen voor het bedienen van de scanner, schieten van lichtkogels en bewegen van het zoeklicht. Alleen de speler met de GamePad kan de status van het schip zien, dus moeten alle bemanningsleden informatie uitwisselen en goed naar elkaar luisteren, anders is het ruimtereisje snel voorbij.

  • Verken een spannende, spookachtige en sfeervolle wereld vanuit de cockpit van gammel ruimtescheepje.
  • Wees voorzichtig, scan de omgeving, ontwijk vijanden, en vergeet niet je meters in het oog te houden.
  • Bestuur het schip samenwerkend met je vrienden, of ga in je eentje de uitdaging aan.
Ad