amiibo Touch & Play: Nintendo Classics Highlights


amiibo Touch & Play: Nintendo Classics Highlights

Preview Image

Beleef klassieke NES en Super NES-games met amiibo Touch & Play: Nintendo Classics Highlights, exclusief voor de Wii U! Dankzij de kracht van amiibo kun je met deze dratis downloadsoftware een aantal demo’s spelen van 8- en 16-bit Nintendo-games, waaronder Super Mario World, F-ZERO, The Legend of Zelda en vele andere!

Houd je amiibo tegen de Wii U GamePad aan om een demo vrij te spelen. Elke demo duurt maar drie minuten, maar als je dezelfde amiibo meerdere keren tegen de GamePad aan houdt, kun je telkens een ander fragment van de game spelen. Per game zijn er tien fragmenten beschikbaar. Er zijn instructies beschikbaar voor het geval je niet bekend bent met de gameplay. Mocht je de smaak te pakken krijgen, dan kun op de Nintendo eShop-knop drukken om de volledige game aan te schaffen. Dus of je nu als eerste eindigt in Super Mario Kart, vijanden opzuigt in Kirby’s Adventure, of Space Pirates bestrijdt in Metroid, er is een klassieke Nintendo-belevenis voor iedereen!

Ga naar Beschikbare games voor een lijst met alle games die je op deze manier kunt uitproberen.

CI16_WiiUDS_amiiboTouchAndPlay.jpg

Aanraken, verbeteren, verzamelen

Als je je amiibo voor het eerst scant, krijg je een willekeurige game voorgeschoteld, dus je weet nooit wat je te wachten staat! Voor deze software kun je alle amiibo gebruiken om toegang te krijgen tot talloze fragmenten van games uit de oude doos. Hoe meer amiibo je hebt, hoe meer klassieke Nintendo-actie je kunt beleven!

Je kunt amiibo Touch & Play: Nintendo Classics Highlights gratis downloaden. Het is net alsof je spelcassettes op een NES of Super NES verwisselt, maar dan op de Wii U!

Ga naar de officiële amiibo-website

Home_ContentPart02.jpg

  • Speel een aantal demo’s van NES- en Super NES-klassiekers! Hoe ver kom jij in drie minuten?
  • Houd amiibo tegen de Wii U GamePad aan en ontdek 30 klassieke games.
  • Je kunt dezelfde amiibo gebruiken om tien verschillende fragmenten uit de bijbehorende game te spelen.
  • Met verschillende amiibo krijg je toegang tot een willekeurige demo, die steeds weer anders is!
Ad