Another World™ – 20th Anniversary Edition


Another World™ – 20th Anniversary Edition

Preview Image

Another World™, ook wel bekend als Out Of This World™, is een actie-/platformgame die sinds zijn debuut in 1991 al op meer dan tien systemen is uitgekomen. In de vroege jaren negentig verwierf Another World™ een cultstatus dankzij de kwaliteit van de graphics, de audio en de cutscenes.

Another World™ – 20th Anniversary Edition vertelt het verhaal van Lester Knight Chaykin, een jonge wetenschapper die door de ruimte en de tijd wordt geslingerd na een mislukt nucleair experiment. In een onherbergzame, buitenaardse omgeving moet hij hordes monsters ontwijken, verslaan en te slim af zijn, en in de dodelijke wereld zien te overleven. Alleen met logisch nadenken en snelle reflexen kom je langs de levensgevaarlijke hindernissen die je tegenkomt.

  • Geremasterde presentatie: dankzij een samenwerking tussen de vooruitstrevende gamedesigner Eric Chahi en de ontwikkelaar Martial Hesse Dreville is Another World™ terug met Full HD-graphics die trouw zijn aan de originele look.
  • Drie moeilijkheidsniveaus: Normal (gemakkelijker dan de oorspronkelijke game), Difficult (gelijk aan de oorspronkelijke game) en Hardcore (moeilijker dan de oorspronkelijke game)
  • Kies uit geremasterde audio en de originele cd-soundtrack.
  • Wissel tussen de originele en de Full HD-graphics.
Ad