Art Academy: SketchPad


Art Academy: SketchPad

WiiUDS_ArtAcademySketchPad_04.bmp

Art Academy: SketchPad is een uitgebreide teken-applicatie waar iedereen van kan genieten – van beginners tot experts van alle leeftijden. Wees creatief met realistische besturing met stylus en touchscreen.

WiiUDS_ArtAcademySketchPad_01.bmp

De hulpmiddelen die je krijgt aangereikt, maken een zeer hoog niveau van details mogelijk. De grote verscheidenheid aan potloden, kleurpotloden en pastelkrijt werken net als de echte materialen – met extra mogelijkheden om je ervaring te verrijken.

WiiUDS_ArtAcademySketchPad_06.bmp

Gebruik een afbeelding uit het bestand, of wat je maar wilt, als onderwerp om naar hartenlust kunstwerken te produceren. Als je klaar bent, kun je je creatie meteen op Miiverse posten!

Bezoek de officiële community voor Art Academy-evenementen op Miiverse en neem deel aan de tekenwedstrijden die met enige regelmaat worden uitgeschreven – elk met een speciaal thema! Of je nu een ervaren tekenaar bent, op zoek naar inspiratie, of een beginner die wel wat tips kan gebruiken, de Art Academy: SketchPad-community’s op Miiverse zijn zeker een bezoekje waard.

Om je tekeningen te versturen naar de wedstrijdcommunity, is het nodig om je Art Academy: SketchPad-software te updaten. Je doet dit door de software te starten terwijl je een internetverbinding hebt. Na de update zie je dat rechtsonder in het titelscherm ‘version 1.1’ wordt getoond. Na deze update heb je de mogelijkheid om berichten en schermafbeeldingen van de software te plaatsen op Miiverse, zodat je eenvoudig kunt meedoen aan wedstrijden, de voortgang van je kunstwerk kunt delen en meer! Tekeningen die je verstuurt voor wedstrijden kunnen door Nintendo zowel online als offline worden gepubliceerd.

  • Gebruik potloden, kleurpotloden en krijt om je eigen kunstwerken te creëren
  • Gebruik je eigen fantasie tijdens het tekenen of laad foto’s ter inspiratie
  • Deel je creaties eenvoudig met andere kunstenaars op Miiverse
Ad