Assassin’s Creed III


Assassin’s Creed III

1775, de Amerikaanse koloniën. Een held wordt gesmeed in de vlammen van de revolutie – een held die een cruciale rol zal spelen bij het ontstaan van een natie. Welkom bij Assassin’s Creed III op de Wii U.

Jij bent Connor, een jonge strijder en zoon van een Indiaanse moeder en een Britse vader. Jouw missie voor de vrijheid van je clan zal je leiden door straten van steden, over slagvelden en dwars door de wildernis, terwijl jouw rol in een van de meest bepalende oorlogen in de wereldgeschiedenis steeds duidelijker wordt.

Gebruik Connors jachtinstincten om op je doelwitten te jagen en schakel ze uit met volledig nieuwe aanvallen die je rennend of springend uitvoert. Schakel groepen vijanden, die tegelijkertijd aanvallen, uit met tegenaanvallen en sla erop los met nieuwe wapens als de tomahawks, touwpijlen en vuurwapens op je reis om een meestermoordenaar te worden.

Verken de grenzen van het onbekende land met meer vrijheid dan ooit tevoren. Zo zul je met Connor steile rotswanden beklimmen en over boomtoppen sluipen. Volg de sporen van vijanden door de sneeuw en glip bij dichte mist burchten binnen waarbij je je omgeving als dodelijk wapen inzet.

Een uitgestrekte kaart die weergegeven wordt op het aanraakscherm van de Gamepad van de Wii U geeft je een overzicht waar de vijanden zich bevinden zodat jij je aanvallen met dodelijke precisie kan voorbereiden. En eenmaal in het heetst van de strijd gebruik je het touchscreen om snel van wapens te wisselen, zodat je de vijanden kunt overmeesteren.

De gevechten gaan verder op zee met spectaculaire zeeslagen. Neem het bevel over een schip, waardeer de romp en het arsenaal op en ga aan boord of vernietig schepen van tegenstanders in een episch gevecht op open water.

De krachtige nieuwe grafische engine, Anvil Next, zal je meezuigen in Connors wereld met prachtige animaties, bewegingen en weereffecten. Bereid je voor op een compleet nieuw hoofdstuk in de Assassin’s Creed-sage voor Wii U.

  • Verken de grenzen van het onbekende land, gewapend met Connor’s jachtinstincten en fantastische nieuwe wapens
  • Ervaar de meeslepende online meerspelerstand met nieuwe personages, kaarten en spelstanden
  • Bind de strijd aan tegen meerdere aanvallers, met een nieuw vechtsysteem
  • Naast historische iconen, word je getuige van het ware complot achter de Amerikaanse Revolutie
Ad