Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition


Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition

Na een explosie weten een aantal van Gotham City’s meest kwaadaardige schurken de macht te grijpen in Blackgate Prison. Batman komt in actie om de ooit zo sterk beveiligde gevangenis veilig te stellen in een uniek verhaal dat zich drie maanden na de geberurtenissen in Batham: Arkham Origins op Wii U afspeelt.

De Joker, Penguin en Black Mask hebben allemaal hun eigen territorium bepaald binnen de muren en met vele andere gevaarlijke vijanden in het binnenste van het complex, wordt het een duistere nacht voor de gemaskerde misdaadbestrijdiger in Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition, beschikbaar in de Nintendo eShop voor Wii U.

Batman kan door Blackgate Prison slingeren, glijden, kruipen en klauteren en vijanden verrassen met gadgets als explosieve vloeistof of zijn vertrouwde Batarang. Zoek naar verborgen voorwerpen door gebruik te maken van Detective Mode en verzamel uitrusting om nieuwe routes te openen en nieuwe gebieden te verkennen. Ook kun je de superschurken op een door jou bepaalde volgorde aanpakken, maar wees voorzichtig: sommige vijanden zijn moeilijker te verslaan zonder bepaalde hulpmiddelen in je arsenaal.

De vrije gevechtstijl is compleet opnieuw herontworpen voor het zijaanzicht, met vijanden die in de vleugels van het gebouw wachten voor ze zich in het strijdgewoel werpen. Batman kan tevens ervoor kiezen om te sluipen en in de schaduwen te blijven, alvorens toe te slaan. Activeer Predator Mode om precies te kunnen zien welke kant vijanden op kijken of op je op het punt staat opgemerkt te worden.

Verken Blackgate Prison in HD, waarbij je gebruikmaakt van de nieuwe isometrische plattegrond en het hintsysteem om je weg eenvoudiger te vinden en je doelen in het oog te houden. Toon de plattegrond op het scherm van de Wii U GamePad of vervolg je avontuur volledig op het tweede scherm als de televisie even niet beschikbaar is. 

  • Een uniek verhaal dat zich drie maanden na Batman: Arkham Origins op de Wii U afspeelt, verteld via met de hand getekende scènes en volledig ingesproken stemmen.
  • Verken Blackgate Prison in HD met gebruik van de nieuwe isometrische plattegrond en het hintsysteem
  • Beleef de snelle, vloeiende gevechten van de serie vanuit een 2D-zijaanzicht.
  • Baan je een weg door Blackgate Prison en pak schurken aan op een door jou gekozen volgorde, met een keur aan gadgets.