Bombing Bastards


Bombing Bastards

Bommen los! Blaas talloze irritante monsters op in 30 doolhoven! Versla bonkige eindbazen in heroïsche confrontaties. Speel genadeloze gevechten in je eentje of met maximaal vijf spelers en maak een hilarische reis met de grappige Dr. Wallow om het heelal te veroveren in deze explosieve speelhalgame!

De game bevat vijf fraaie werelden met 30 doorwrochte doolhoven, talloze schepsels die je kunt opblazen, ontelbare items en power-ups die je kunt verzamelen en vijf helse eindbaaslevels.

Er is ook een grappige singleplayerstand waarin je de grappige Dr. Wallow helpt om de monsters te verslaan en de heerser van het heelal te worden. Verder is er een spelstand voor één tot vijf spelers waarvoor de Wii U GamePad, Wii-afstandsbedieningen, de Wii U-controller Pro en/of de Traditionele Controller gebruikt kunnen worden. Je kunt ook tien minuten aan geluidsfragmenten van Dr. Wallow beluisteren, die ingesproken zijn door David Goldfarb , evenals zeven klassieke muziekstukken, bewerkt door Samuel Safa.

Ad