Buddy & Me: Dream Edition


Buddy & Me: Dream Edition

Verken een droomwereld met Buddy in dit bekroonde, eindeloze avontuur, waarin vriendschap centraal staat. Iedere nacht heeft een jong kind dezelfde droom, waarin het met een magische, vliegende metgezel speelt, die Buddy heet. Samen racen ze door een grenzeloos woud vol hindernissen, merkwaardige wezens en wonderen der natuur.

Buddy & Me: Dream Edition combineert prachtige, geschilderde achtergronden met innemende personages. De game is gebaseerd op klassieke animatiefilms en biedt een unieke gameplay waarin de hoofdrolspeler samen met een reusachtige, vliegende compagnon op avontuur gaat. In deze toegankelijke game kun je op verkenning gaan, jezelf ontspannen, meeneuriën en van het uitzicht genieten. Je kunt jezelf ook op de proef stellen en zien hoe lang je kunt dromen voordat je wakker wordt! De moeilijkheidsgraad van de game wordt automatisch aangepast aan je niveau, waardoor het spel geschikt is voor spelers van alle leeftijden, of ze nu veel of weinig ervaring hebben.

In iedere droom bevinden de obstakels zich op een andere plaats, dus geen enkel level is twee keer hetzelfde. Verzamel sterrenzaden om met Buddy te kunnen vliegen en zwermen engelkonijnen om meer tijd te krijgen. Je kunt zelfs nieuwe outfits, seizoenen, artwork en gameplaymogelijkheden vrijspelen.

Ad