Call of Duty: Black Ops II


Call of Duty: Black Ops II

Het is het jaar 2025. Jij bent op missie om de wereld te redden. Laat je meeslepen in een schitterend visueel landschap en een epische campagne voor één speler in Call of Duty: Black Ops II voor Wii U.

Voor het eerst in de serie staat er een avontuur tot je beschikking met meerdere verhaallijnen. De keuzes die je maakt zijn van invloed op je huidige missie en succes of falen in de missies kunnen de verhaalstructuur wijzigen. In deze dynamische Strike Force-missies krijg je de controle over een aantal verschillende objecten, zoals straaljagers, onbemande vliegende objecten en zelfs robots. Zelfs de plannen van de schurk van het verhaal, Raul Menendez, zouden wel eens kunnen veranderen door jouw acties.

Call of Duty: Black Ops II biedt een indrukwekkende HD-ervaring. Het gebruikt de meeste geavanceerde textures en licht- en schaduweffecten in de geschiedenis van de serie. Met de Wii U GamePad genieten spelers volop van de mogelijkheden van het tweede scherm, dat zo kenmerkend is voor Wii U. Op het touchscreen van de GamePad kun je ook multiplayermaps bekijken, Score Streaks oproepen en bewapening kiezen.

In de multiplayerstand staat het nieuwste van het nieuwste op het gebied van wapens en gadgets in het jaar 2025 tot je beschikking. Naast het gewone verhaal biedt de nieuwe Zombies-stand een geheel eigen campagne. Samen met andere nieuwe spelstanden staan deze nieuwe mogelijkheden garant voor een nog meeslepender community-ervaring. Het spel ondersteunt maximaal vier controllers, inclusief de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk, waardoor spannende multiplayergevechten in de woonkamer mogelijk worden.

De multiplayerstand Create-A-Class heeft een nieuw Pick 10-systeem, waarmee je punten kunt toewijzen om een aantal verschillende combinaties van Create-A-Class-content te maken. In plaats van uit elke categorie content te halen, kun je voorwerpen in de ene categorie ruilen voor extra voorwerpen in een andere categorie. De combinaties van tien voorwerpen maken bijna alles mogelijk.

Als je je team helpt, word je beloond met Score Streaks. Helpen doe je bijvoorbeeld door vlaggen te veroveren, je kameraden te verdedigen met een aanval, vijanden uit te schakelen en anderen bij te staan. Dit soort acties helpen je team om te winnen en leveren jou punten op. In League Play kom je tegenover spelers te staan van hetzelfde niveau. Als je een aantal wedstrijden hebt gespeeld, wordt je vaardigheidsniveau bepaald, waarna je in een divisie wordt ingedeeld. Als je blijft winnen, stijg je op de ranglijst en kom je in hogere divisies terecht.

CODcasting is een ander leuk onderdeel van het spel. Hiermee kun je commentaar geven op je favoriete wedstrijden. De combinatie van League Play en CODcasting maken Call of Duty: Black Ops II nog leuker om te spelen.

Met behulp van technologie uit de nabije toekomst red jij de wereld in 2025 van de ondergang en ga je de strijd aan in spannende missies in Call of Duty: Black Ops II voor Wii U.

  • Speel een epische campagne voor één speler en kies je eigen pad
  • Probeer de multiplayerstand voor nog meer spannende actie, waaronder een nieuwe Zombies-stand
  • Maak gebruik van technologie uit de nabije toekomst, met gloednieuwe wapens en uitrusting
Ad