Cloudberry Kingdom


Cloudberry Kingdom

En ze leefden nog lang en ongelukkig. Zo begint het. De Orb duikt weer op en de klassieke personages keren terug, zoals Kobbler met zijn manie en Princess met haar oneindige verveling. Je kunt erop wachten tot onze held Bob weer op het toneel verschijnt om chaos in de orde te brengen. Drie partijen strijden om de macht en de toekomst van Cloudberry Kingdom staat op het spel. Wat zal er gebeuren met Bob, de voormalige held in ruste? Zal Princess hem haar liefde schenken als hij haar nog één keer redt? Is ware liefde genoeg om Kobbler tegen te houden en de kracht van de Orb te weerstaan?

Cloudberry Kingdom sprint dwars door de vlammen naar de Nintendo eShop voor de Wii U. Je zult je stappen en sprongen door dit 2D-indie-platformspel perfect moeten timen, want de zijwaarts scrollende parkoersen blijven maar bewegen! Elk gebied wordt automatisch gegenereerd door het spel en de uitdaging wordt aangepast op je vaardigheidsniveau, personage en meer – dus elk level is weer anders! Met vijf moeilijkheidsgraden en tien soorten helden om uit te kiezen, staat Cloudberry Kingdom garant voor een leuke uitdaging.

Hoe ver kun je gaan? Deze zinderende titel drijft je spelvaardigheden tot het uiterste! Er zijn drie verschillende speltypes: Story (verhaal), Free Play (vrij spelen) en Arcade. Elk bevat een scala aan uitdagingen die je maar niet los laten. Je kunt niet alleen in je eentje spelen, maar ook samenwerken met maximaal drie vrienden, waarbij ieder zich onafhankelijk een weg door de levels kan banen of, in de extra uitdagende bungeestand, de personages aan elkaar gebonden zijn! Bovendien kent het spel een originele verhaallijn, verteld door de stem van televisiester Kevin Sorbo! Of je nu een gevorderde speler bent of pas net bent begonnen, Cloudberry Kingdom biedt een leuke platformuitdaging voor iedereen!

  • Het spel genereert levels aan de hand van de wijze waarop je speelt – elk level is weer anders!
  • Met vijf moeilijkheidsgraden, tien soorten helden, een originele verhaallijn en ingesproken stemmen van Kevin Sorbo
  • Met een scala aan spelstanden voor één of meerdere spelers, zodat je niet alleen jezelf kunt uitdagen maar ook je vrienden!
Ad