Cubemen 2


Cubemen 2

Cubemen 2 is een flitsende, originele realtime strategiegame in 3D vol actie, waarin je je Cubemen-leger online of offline gebruikt om vijanden af te weren en aan te vallen. Maak kennis met een aantal geweldige spelstanden, waaronder Capture the Flag, Skirmish, Territory en King of the Hill.

Als je van multiplayergames houdt, kun je, solo of in teamverband (met maximaal zes spelers), online strijden voor de toppositie in de wereldranglijst, in gevechten tegen anderen of tegen de AI. Host je eigen online sessies, of doe mee met andere sessies in de gebruiksvriendelijke lobby.

Voor diegenen die de singleplayer-ervaring verkiezen, biedt Cubemen 2 twee unieke spelstanden voor één speler, plus een campagnestand. Alle spelstanden zijn voorzien van online ranglijsten, zodat je je met de besten van de wereld kunt meten.

Ontdek een bijna eindeloze verzameling nieuwe en spannende, door de gebruiker gegenereerde levels. De game biedt ook de mogelijkheid om je eigen levels te ontwerpen en te delen. Alle levels worden lokaal opgeslagen, dus je kunt ze altijd spelen wanneer je offline bent.

Cubemen 2 biedt een veelzijdige uitdaging voor alle fans van strategiegames.

Ad