Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut


Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut

Het begin van de 21e eeuw: een tijdperk van ongeëvenaarde ontwikkelingen op het gebied van cybernetische technologie. In het jaar 2027 is het niet langer genoeg om gewoon als mens door het leven te gaan – je moet over meer beschikken, wat de kosten daarvan ook mogen zijn. Adam Jensen weet dit maar al te goed. Tegen zijn zin voorzien van cybernetische technologieën, raakt hij verzeild in een mysterieus complot dat de hele wereld op zijn kop dreigt te zetten. Dit is Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut voor de Wii U.

Ontrafel het geheim achter het complot, in een unieke mix van stealth, actie en RPG, waarover je de volledige controle hebt. Verbeter Jensens spionagetechnieken om locaties ongezien te infiltreren, of perfectioneer zijn gevechtsvermogen om grote groepen tegenstanders in een handomdraai uit te schakelen. In deze chaotische toekomst is evolutie niet meer dan een wapen, maar onderschat nooit de consequenties van je acties. Elke keuze die je maakt heeft een blijvend effect op de wereld om je heen. Speel als pacifist of neem je vijanden onder vuur met elk wapen dat je in handen weet te krijgen – de keuze is aan jou, en het is jouw reputatie die op het spel staat.

Met de Wii U GamePad kun je Jensens volledige arsenaal aan bovenmenselijke vaardigheden bedienen. In de Neural Hub op de Wii U GamePad kies je onder andere je verbeteringen, ervaar je hoe het is om op een touchscreen te hacken, en kun je opmerkingen en markeringspunten aanbrengen op een interactieve kaart, om de wereld op een ongekende manier te verkennen. Het tweede scherm op de Wii U GamePad biedt je een nieuwe kijk op de wereld, of laat je het volledige spel zonder televisie spelen.

De opnieuw ontworpen eindbaasgevechten bieden nóg meer spelmogelijkheden: voer koortsachtige gevechten met alles wat je hebt, of gebruik je sluip- en hacktechnieken om de dreiging het hoofd te bieden, zonder ook maar een schot te lossen. En mocht je een obstakel tegenkomen waar je echt niet voorbijkomt, dan kun je op elk moment gebruikmaken van een uitgebreide spelgids.

Beleef het volledige verhaal van Deus Ex: Human Revolution op de Wii U, waarin het Missing Link-hoofdstuk en de Tong’s Rescue-missie naadloos zijn verweven. Neem een kijkje achter de schermen, met acht uur aan commentaar en geheime achtergrondinformatie van de regisseur, én een 45 minuten durende video over de ontwikkeling van deze titel. En nadat je het spel hebt uitgespeeld, kun je het verhaal in New Game Plus een tweede keer spelen, mét al Jensens aanpassingen.

Met exclusieve verbeteringen, opnieuw ontworpen eindbaasgevechten, de mogelijkheid om zonder tv te spelen en meer, biedt Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut voor de Wii U de ultieme Deus Ex-ervaring.

  • Een meeslepend avontuur dat op een fenomenale manier is opgevijzeld voor de Wii U, met een nieuwe manier van spelen, GamePad-integratie en meer
  • Duik in een aangrijpend verhaal, waarin jouw keuzes de wereld om je heen drastisch veranderen
  • Meer dan acht uur commentaar en video, voor een blik achter de schermen
Ad