Disney Epic Mickey 2: The Power of Two


Disney Epic Mickey 2: The Power of Two

Alleen als twee helden samenwerken kan Wasteland worden gered. In deze magische wereld kom je personages en pretparkattracties tegen uit de afgelopen 80 jaar. De hoofdrol in dit onvergetelijk avontuur is opnieuw weggelegd voor Mickey Mouse. Voor het eerst speelt Oswald the Lucky Rabbit, Disney’s eerste tekenfilmheld, ook een actieve rol in Disney Epic Mickey 2: The Power of Two voor Wii U!

De twee belangrijkste Disney-helden moeten samenwerken in een avontuur dat actie, avontuur en platformelementen combineert. Door de kracht van verf en thinner aan te wenden verander je met Mickey’s magische verfkwast de wereld om je heen. Oswald op zijn beurt gebruikt een afstandsbediening om elektriciteit te controleren. Dit levert een geheel nieuwe speelervaring op.

Ontmoet een grote groep nieuwe personages in gloednieuwe levels. Gebieden uit het originele Disney Epic Mickey kun je opnieuw verkennen. De hevige gebeurtenissen die Wasteland te gronde hebben gericht, hebben deze gebieden drastisch veranderd. Naast de innemende ontdekkingstocht in 3D kent het avontuur ook 2D-levels, die zijn gebaseerd op klassieke tekenfilms en korte films van Disney. Deze levels bieden interessante gameplay met platform- en puzzelelementen.

Ervaar een unieke benadering van een computerspel dat “PlayStyle Matters” wordt genoemd, in het leven geroepen door Warren Spector en Junction Point Studios. De acties die je kiest tijdens het overwinnen van verschillende uitdagingen en verkennen van allerlei mogelijkheden en verhaallijnen, brengen gevolgen met zich mee die de wereld om je heen drastisch kunnen veranderen.

Op elk moment tijdens het avontuur voor één speler kan een tweede speler meedoen. Beide spelers gebruiken hun karakteristieke vaardigheden om puzzels op te lossen en nieuwe gebieden te bereiken. Het spel voor Wii U heeft een exclusieve eigenschap: beide spelers kunnen het volledige scherm gebruiken. Terwijl de ene speler op de televisie kijkt, heeft de andere speler zijn persoonlijke scherm op de Wii U GamePad.

Alle personages zijn ingesproken door de officiële stemacteurs. Geheel in Disney-stijl speelt muziek een grote rol in het avontuur van Mickey en Oswald. Op belangrijke momenten laten de personages van zich horen door een lied aan te heffen dat het verhaal verder uit de doeken doet. Het gaat om originele liedjes die geïnspireerd zijn door Disney’s beroemde muzikale nalatenschap. De keuzes die je maakt zijn van invloed op de melodieën en de arrangementen van deze liedjes, waardoor de soundtrack zich aanpast aan de speler.

  • Stap in een heerlijk platformavontuur in tekenfilmstijl met Disney Epic Mickey 2: The Power of Two voor Wii U.
  • Verken Wasteland als Mickey Mouse en, voor het eerst, als Oswald the Lucky Rabbit
  • Gebruik de unieke vaardigheden van beide personages in de lokale coöperatieve spelstand voor twee spelers
  • Ervaar zelf hoe jouw keuzes de wereld en zijn inwoners beïnvloeden
  • Geniet van prachtige originele muziek, waarbij de personages hun gevoelens in klassieke Disney-stijl ten gehore brengen
Ad