Disney Infinity 2.0: Play Without Limits


Disney Infinity 2.0: Play Without Limits

Verleg je grenzen met Disney Infinity 2.0: Play Without Limits voor de Wii U! Dit is de eerste ‘toys to life’-game waarin je het Marvel-universum kunt verkennen. Door interactieve figuren te gebruiken kun je unieke verhaallijnen vrijspelen die gebaseerd zijn op populaire Marvel-series zoals The Avengers.

Je kunt kiezen uit meer dan twintig Marvel-personages, onder wie Captain America, Iron Man, Black Widow, Thor, Hulk en Hawkeye. Er zijn allerlei manieren om uitdagingen te voltooien, puzzels op te lossen en om te voorkomen dat de wereld volledig wordt vernietigd. In de spelstand Play Set kun je al vechtend avontuurlijke levels vol actie ontdekken, en unieke verhalen beleven die zich afspelen op iconische locaties uit de Marvel-reeks. Je kunt zelfs bekende gadgets gebruiken en achter het stuur gaan zitten van beroemde voertuigen!

Ieder personage kun je aan je eigen speelstijl aanpassen: zorg dat ze sneller worden of speel nieuwe aanvallen vrij om je vijanden een veeg uit de pan te geven. Thor kan bliksemschichten gebruiken om iedereen in zijn omgeving te elektrocuteren, terwijl Captain America met zijn schild vijanden en obstakels uit de weg kan ruimen.

Naast de epische, nieuwe verhaallijnen in de spelstand Play Set kun je ook je eigen levels bouwen in de verbeterde spelstand Toy Box. Gebruik honderden voorwerpen, achtergronden en personages om unieke avonturen en minigames te ontwerpen, die je kunt delen met je vrienden en familie. Bedenk zelf minigames of gebruik de Auto Creator-tool om je op weg te helpen, en voeg zelf elementen toe om dat unieke Disney-gevoel te krijgen!

In de spelstand Toy Box kun je alle figuren, speelgoed en Power Discs uit de eerste Disney Infinity gebruiken, naast de nieuwe content uit Disney Infinity 2.0. Op die manier kun je zelf levels bouwen en spelen met alle personages en voorwerpen uit de wereld van Disney Infinity. Figuren die je in de eerste Disney Infinity hebt gebruikt, kun je met al hun krachten en eigenschappen in Disney Infinity 2.0 gebruiken. In Disney Infinity 2.0 kunnen ze zelfs level 20 worden en over verbeterde krachten beschikken.

Wie je favoriete personage ook is, hoe je ook wilt spelen en welk avontuur je ook wilt maken, de mogelijkheden zijn eindeloos in Disney Infinity 2.0: Play Without Limits voor de Wii U.

  • Ontdek spannende, originele verhaallijnen die gebaseerd zijn op populaire Marvel-series.
  • Speel in de spelstand Toy Box met personages, speelgoed en Power Discs uit Disney Infinity.
  • Maak je eigen levels en minigames, en deel ze vervolgens met je vrienden en familie.
  • Pas de vaardigheden van je personages aan aan je speelstijl.
Ad