Disney Infinity 3.0: Play Without Limits


Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

Disney Infinity 3.0: Play Without Limit voegt Star Wars™ toe aan de steeds maar groeiende verzameling Marvel-, Disney- en Disney•Pixar-personages, -verhalen en -werelden. De nieuwe helden kunnen zich in de 3.0 Toy Box aansluiten bij personages uit eerdere versies, om gezamenlijk een avontuur te beleven dat zo groot is als je eigen verbeelding!

Disney Infinity moedigt je aan om op je eigen manier te spelen, of je nu de open-wereldcreaties in Toy Box verkent of de verhaallijn volgt in Play Sets. Verken de 3.0 Toy Box, waar je je eigen universum kunt creëren, en vanuit één locatie alle Disney Infinity-personages kunt combineren.

Of duik in de Play Sets, om in de werelden van je favoriete personages te spelen en bepaalde gebeurtenissen, spelmomenten, omgevingen en personages opnieuw te beleven.

Ontdek nieuwe mogelijkheden in Star Wars™ Play Sets

  • Nieuw en verbeterd gevechtssysteem: hanteer je lichtzwaard en blaster als een pro of gebruik de kracht om indrukwekkende combo’s uit te voeren met het volledig vernieuwde gevechtssysteem!
  • Cross-over personages: alle Star Wars-personages kunnen worden ontgrendeld in alle Star Wars Play Sets.
  • Open-wereldavontuur: doorkruis het sterrenstelsel om missies uit te voeren en verken verschillende planeten.

3.0 Toy Box – creëer je eigen universum in de Toy Box

Betreed de nieuwe 3.0 Toy Box, een uitgestrekte open wereld waarin je je eigen verhalen, werelden of games creëert met al je favoriete Disney-personages! Combineer Disney-, Disney•Pixar-, Marvel- en Star Wars™-personages, en breng ze samen in één gebied!

Verbeterde 3.0 Toy Box

  • De compleet nieuwe 3-D Toy Box Hub maakt het voor spelers eenvoudiger om uit een uitgebreidere selectie spelmogelijkheden te kiezen, zoals het delen van de Toy Box, speelhalspellen via een netwerk, interieurs, platformactie, racen en een boerderijsimulatie.
  • Twee nieuwe Toy Box-uitbreidingsgames: Toy Box Takeover en Toy Box Speedway
Ad