Donkey Kong Country: Tropical Freeze


Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country: Tropical Freeze is het eerste compleet nieuwe zijwaartsscrollende actiespel van Donkey Kong in drie jaar, alleen voor Wii U!

In dit avontuur moeten de Kongs hun eiland terugwinnen van de Snowmads uit de noordelijke zeeën. Om dit klaar te spelen moeten ze naar vijf verschillende eilanden, naast het bevroren Donkey Kong Island, afreizen.

Dit is het eerste spel in de serie in HD en het brengt prachtige details en expressie naar de wereld van de Kongs. Afhankelijk van het level beweegt de camera zo dat de actie uit dynamische hoeken wordt bekeken en je meer dan ooit in DK’s wereld op kunt gaan!

Naast Diddy Kong keert Dixie Kong ook terug als speelbaar personage en is Cranky Kong voor het allereerst speelbaar! Je eigenschappen veranderen, afhankelijk van welke partner je meebrengt, wat zorgt voor nieuwe keuzes en mogelijkheden. Ook is er weer eenspelstand voor twee spelers, waarin je samen moet werken en de unieke eigenschappen van de personages in moet zetten om verder te komen.

  • Een gloednieuw Donkey Kong Country-avontuur in high-definition!
  • Ren, spring en rol over zes verschillende eilanden, alleen of met een partner
  • Gebruik de unieke vaardigheden van elk personage om een veelvoud aan verzamelbare voorwerpen te pakken
Ad