Dr. Luigi


Dr. Luigi

Is er een dokter in de zaal? Luigi neemt het stokje over van zijn broer Mario. Hij trekt zijn witte jas aan, maakt zijn stethoscoop klaar en schrijft een recept uit voor hardnekkige puzzels in Dr. Luigi voor Wii U. Geniet van de klassieke Dr. Mario-gameplay, test je vaardigheden in de meerspelerstand en probeer de nieuwe spelstand, die speciaal gemaakt is om het Jaar van Luigi te vieren!

Met een grote voorraad dubbelgekleurde pillen help je Luigi om een fles te ontdoen van vervelende virussen. Gooi pillen van dezelfde kleur op of naast deze lastpakken en maak een horizontale of verticale lijn van vier of meer stukjes van dezelfde kleur, zodat ze verdwijnen. Maak de hele fles schoon om weer naar een moeilijker level te gaan. Als de fles tot de rand gevuld raakt, hebben de virussen gewonnen!

Probeer verschillende spelstanden uit! Naast de klassiek gameplay in Retro Remedy is er Operation L, waarin Luigi een voorraadje alternatief medicijn naar de dokterspraktijk brengt. In deze spelstand worden de standaard dubbelgekleurde pillen vervangen door L-vormige stukjes die uit vier pillen bestaan. Dat maakt het makkelijker om virussen te laten verdwijnen en de vaart erin te houden. Als dat allemaal te simpel voor je is, kun je de moeilijkheidsgraad verhogen. Of zou dat een te bittere pil voor je zijn? Met de Flash-regels worden Retro Remedy en Operation L nóg spannender. Nu probeer je je tegenstander te verslaan door alleen de oplichtende virussen te verwijderen!

Bestrijd virussen op de Wii U GamePad in Germ Buster! Houd de GamePad verticaal vast en zorg dat het medicijn rechtstreeks naar het doelwit gaat door de pillen op het touchscreen te slepen. Verplaats de overbodige onderdelen om de infectie nog sneller te verhelpen, terwijl toeschouwers de actie op de televisie bekijken en ze je meteen advies kunnen geven.

Laat zien wat een geweldige pillendokter je bent en strijd tegen andere spelers in de meerspelerstanden van Retro Remedy of Operation L, lokaal of online. Bij de tegenstanders breekt het zweet uit als je combo’s maakt waarmee je de kleur van de volgende pil op het laatste moment kunt wijzigen. Als je dat doet, moet de tegenstander razendsnel de situatie opnieuw inschatten! Probeer het medische erepodium te bestijgen en versla zo veel mogelijk rivalen voor een hoge positie in het online klassement!

Heb je last van hardnekkige puzzelkriebels? Maak dan een afspraak met Dr. Luigi, alleen beschikbaar in de Nintendo eShop voor Wii U!

  • Speel in verschillende speelstanden, zoals de klassieke Dr. Mario-gameplay en het nieuwe Operation L
  • Gebruik het touchscreen van de Wii U GamePad om de pillen zelf te slepen in Germ Buster
  • Neem het op tegen andere spelers in een lokale of online meerspelerstand en bekijk je online klassering
Ad