DuckTales: Remastered


DuckTales: Remastered

Wie weet los je een raadsel op… of herschrijf je de geschiedenis! DuckTales: Remastered, de HD-remake van NES-titel DuckTales, komt naar de Nintendo eShop voor de Wii U.

Sluit je aan bij Dagobert Duck en zijn drie neefjes (Kwik, Kwek en Kwak) in dit authentieke DuckTales-avontuur, waarin ze naar exotische locaties reizen om de Vijf Legendarische Schatten terug te vinden. De klassieke platformactie die spelers zich zullen herinneren uit het 8-bittijdperk is nog net zo leuk als toen, maar het uiterlijk van het spel is gemoderniseerd. Handgetekende, geanimeerde personages bewegen nu langs weelderige, geschilderde achtergronden die geïnspireerd zijn op de serie. Bovendien hebben ook de oorspronkelijke stemacteurs uit de oorspronkelijke tv-serie van DuckTales hun medewerking verleend aan het spel*!

DuckTales: Remastered bevat spannende nieuwe functies zoals Dagoberts Geldpakhuis – een volledig nieuw gebied waar je kunt bijhouden hoeveel geld je in het spel hebt verzameld. En natuurlijk kun je ook letterlijk in het geld zwemmen! Stort je in gedurfde avonturen in de ultieme versie van een geliefd NES-spel, DuckTales: Remastered op de Wii U.

  • De beelden zijn gemoderniseerd, maar de klassieke spelactie is nog net zo leuk als toen
  • Gloednieuwe functies als het Geldpakhuis van Dagobert Duck bouwen voort op de authentieke DuckTales-ervaring
  • Met oorspronkelijke Disney-stemacteurs
Ad