FAST Racing NEO


FAST Racing NEO

Race door een futuristische sci-fi-wereld met ongelooflijke snelheden in FAST Racing NEO voor de Nintendo eShop op de Wii U.

Spring in de bestuurdersstoel van een assortiment anti-zwaartekrachtvoertuigen en test ze vervolgens uit in competities met een hoog octaangetal met 60 frames per seconde. Probeer een legende te worden door alle drie de competities van FAST Racing NEO te verslaan, die elk de concurrentie verhogen… en de snelheid!

Scheur door kronkelende, kronkelende tracks die verbluffende locaties en realistische weersomstandigheden laten zien. Glijd over het ijs terwijl je cockpitzicht wordt geteisterd door zware sneeuwstormen, weef tussen wolkenkrabbers in een regenachtige hightech-metropool en pas op voor zandstormen die je uit je koers kunnen blazen!

Gebruik bewegings- of traditionele besturing om door krappe bochten te sturen, om obstakels heen te slingeren en over gevaarlijke sprongen te vliegen. Door de fase van je schip te veranderen, verander je de kleur die, in combinatie met de gekleurde boostpanelen op de grond, je een snelle uitbarsting van snelheid geeft! Je kunt zelfs racen op het Wii U GamePad-scherm zonder tv te spelen.

Racers kunnen nog meer concurrentie vinden in de multiplayer-modi van FAST Racing NEO: neem het online op tegen maximaal zeven andere spelers, neem het lokaal op tegen drie andere spelers in lokale multiplayer met gesplitst scherm en zet je beste rondetijden neer tegen een online klassement.

NEO Future-pakket

Een versnelling hoger schakelen met het NEO Future Pack, extra content die nu verkrijgbaar is in de Nintendo eShop op de Wii U. Het NEO Future Pack voegt acht zinderende banen, tien gloednieuwe voertuigprofielen en twee uitdagende bekers voor piloten toe aan test hun moed tegen. Ontwijk zonnevlammen, duik door stedelijke canyons en vecht tegen gigantische turbines om op schema te blijven voor de finish.

Denk je dat je dit soort snelheden aankunt? Ontdek het in FAST Racing NEO, een adrenaline-pompende arcade-racer voor de Wii U.

  • Race met anti-zwaartekrachtvoertuigen in deze razendsnelle arcade-racer
  • Zoom door tracks in canyons, bergtoppen, oceanen, futuristische steden en meer
  • Beheers de kunst van boosten en faseschakelen om de concurrentie voor te blijven
  • Neem het tegen elkaar op in online multiplayer voor maximaal acht spelers
  • Concurreren op de bank in een lokale multiplayer met gesplitst scherm voor vier spelers