Fire: Ungh’s Quest


Fire: Ungh’s Quest

Preview Image

Fire: Ungh’s Quest is een ontdekkingsavontuur met een intuïtief puzzelontwerp. Het vertelt zonder veel woorden een spannend en hilarisch verhaal. Reis naar het stenen tijdperk en ga de grootste uitdaging van dat tijdperk aan: de zoektocht naar vuur!

De held van dit verhaal is de sympathieke maar chaotische Neanderthaler Ungh die in ‘s nachts slaap valt tijdens zijn allereerste wacht. De volgende ochtend wordt de ramp duidelijk: het vuur is uitgegaan en Ungh wordt uit zijn dorp verbannen. Nu moet je Ungh helpen bij het vinden van nieuw vuur en in elke streek van de wereld in de steentijd zoeken. Het maakt niet uit of hij in een dinosaurus moet zoeken, in smeulende vulkanen of zelfs door de tijd moet reizen. Ungh kan geen enkele locatie overslaan in zijn zoektocht naar nieuw vuur.

Met één klik of veegbeweging komt de omgeving tot leven. Met een klein beetje logica zul je in staat zijn om elk raadsel op te lossen: slinger kokosnoten weg met de slurf van een mammoet, verander in een dier of red het mooie meisje uit de greep van de Octo-Boss.