Fist of the North Star: Ken’s Rage 2


Fist of the North Star: Ken’s Rage 2

In de niet zo verre toekomst wordt het land geregeerd door geweld. Plots verschijnt er een mysterieuze man voor Bat en Rin, die gewoon proberen te overleven te midden van de chaos. De legende van de Post-Apocalyptische Verlosser staat op het punt te beginnen in Fist of the North Star: Ken’s Rage 2, verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Wii U.

Fist of the North Star: Ken’s Rage 2 is een samenwerking tussen de populaire manga “Fist of the North Star” en de videogameserie “Warriors”, die bekend staat om zijn actievolle gameplay. De vernietigende kracht van de technieken van Hokuto Shinken en Nanto Seiken en de intense opwinding van de Warriors-serie zorgen samen voor een spannende ervaring.

Ervaar het leven als een vechtsportmeester terwijl je de aanval van een vijand voorspelt en de afstand sluit om hem af te maken voordat hij zelfs maar een enkele klap kan uitdelen. Elke krijger kan krachtige technieken gebruiken die bekend staan ​​als Signature Moves, die kunnen worden geactiveerd door je Aura Reserves te gebruiken. Naarmate je krijger zich ontwikkelt, kun je zelfs nieuwe Signature Moves leren.

Er zijn verschillende afleveringen van de originele manga toegevoegd, naast de Raoh-verhaallijn en het laatste verhaal dat draait om Bat en Rin. De Legend Mode van de game volgt het algemene verhaal van de originele manga, terwijl Dream Mode zich richt op gebeurtenissen die plaatsvinden tussen afleveringen in het originele verhaal. Of je nu bekend bent met het bronmateriaal of niet, het verhaal is completer en leuker dan ooit tevoren, en met eindbaasgevechten die getrouwe scènes uit de manga nabootsen, hebben seriefans genoeg om enthousiast over te zijn.