forma.8


forma.8

Vecht om te overleven op een surrealistische buitenaardse wereld in forma.8 voor de Nintendo eShop op de Wii U.

Maak kennis met forma.8, de gelijknamige kleine verkenningssonde die alleen gestrand is op het oppervlak van een afgelegen planeet. Zonder krachten, wapens of hints over waar je heen moet, is het aan jou om een ​​krachtige energiebron onder de aarde te herstellen en je missie te volbrengen.

Met zo’n enorme en uitgestrekte planeet om te doorzoeken, inclusief een exclusief Wii U-gebied, zijn verkenning en het oplossen van puzzels van het grootste belang voor je zoektocht. Gebruik de Wii U GamePad om je bewegingen op een kaart te volgen terwijl je gracieus door de lucht vliegt, door nauwe doorgangen en kronkelende ondergrondse grotten navigeert.

Hoewel het op het eerste gezicht misschien vredig lijkt, zullen de bewoners van deze planeet bij je aankomst snel vijandig worden. Het schild van forma.8 kan hem niet alleen beschermen tegen schade, maar kan ook worden gebruikt om bommen te lanceren: laat een bom vallen, ga dan snel in positie en vuur je schild af om het naar vijanden of vernietigbare delen van de omgeving te sturen.

Begin zonder krachten of wapens, zoek 10 verschillende power-ups verspreid over je avontuur om te helpen forma.8 het hoofd te bieden aan de steeds groter wordende bedreigingen en verraderlijke gevaren, waaronder grotten die overlopen van gesmolten lava, ingewikkelde puzzels en torenhoge wezens .

Veel verrassingen en ontdekkingen wachten op deze dappere sonde – oude beschavingen, grote gevaren, dystopische visioenen – maar niet alles in forma.8 is wat het lijkt…

Kenmerken

  • Speel als een eenzame verkenningssonde en ontdek een enorme buitenaardse planeet
  • Glijd rond en los puzzels op met de Wii U GamePad als je kaart
  • Ontgrendel 10 verschillende power-ups om vooruitgang te boeken en terug te vechten tegen vijanden
  • Verken een gebied dat exclusief is ontworpen voor de Wii U-versie van forma.8