Just Dance 2014


Just Dance 2014

De dansvloer is voor jou met Just Dance 2014 voor de Wii U! Laat je bewegingen de vrije loop op meer dan 40 nieuwe nummers, variërend van het beste uit de hitlijsten tot de coolste klassiekers. Word het feestbeest van de nieuwe spelstanden waarmee iedereen uit z’n dak kan gaan!

Doe dus je dansschoenen aan en dans alsof je leven er vanaf hangt in de diverse muziekgenres. Van Get Lucky tot Ghostbusters, geef je over aan het ritme met splinternieuwe danspassen voor solo-, duo- en groepdansers.

Beleef een nacht om nooit te vergeten in de Party Master-spelstand, waarin vier spelers erop los swingen en een vijfde speler iedereen scherp houdt met de Wii U GamePad. Kies de volgende dansbeweging, zet het volgende liedje in de wachtrij en verras iedereen met uitdagingen om een onvoorspelbare en vrolijke nacht te beleven.

Geniet van jouw spotlightmoment met de nieuwe On Stage-spelstand en deel het podium met achtergronddansers die ook mee kunnen zingen. Wanneer je het plezier wilt delen met spelers die ver weg zijn, dan kun je de bühne betreden in de World Dance Floor waarmee Just Dance voor het eerst een online meerspelerstand heeft. 

  • Dans de blaren op je voeten met meer dan 40 nieuwe nummers
  • Geef je over aan de muziek en houd andere spelers bij de les in de Party Master-spelstand
  • Dans voor het eerst in deze serie met de hele wereld in de online meerspelerstand