Just Dance 4


Just Dance 4

Stel je voor. Je bent weken bezig om het perfecte feestje te organiseren en nodigt je leukste vrienden uit voor een avondje uitgelaten plezier. Maar om half acht ‘s avonds zakt de boel in en beginnen je vrienden zich in de richting van de deur te bewegen.

Als je het feest niet snel nieuw leven inblaast, zal het de geschiedenis ingaan als het slechtste feest ooit. De oplossing? Schuif Just Dance 4 in je Wii U-systeem en zie hoe de stemming binnen de kortste keren omslaat!

Met zo’n 40 nieuwe nummers, zullen je gasten van geen ophouden weten. Dans op Jailhouse Rock, kom in beweging op de maat van The Final Countdown en zet je beste beentje voor tijdens (I’ve Had) The Time of My Life. Op Wii U kun je verder uit de voeten met exclusieve nummers als Domino, Ain’t No Other Man en meer!

Ontdek wie werkelijk de beste danser is in de nieuwe Battle Mode, waarin je de energie van je tegenstander tot nul moet zien te reduceren door beter te dansen. Neem het tegen elkaar op in vijf speciale mixen, elk met een unieke choreografie. Rick Astley brengt het feest op gang in Moves Like Jagger vs. Never Gonna Give You Up, terwijl Tribal Dance vs. Rock Lobster elke wedstrijd voorziet van kitscherig tintje.

Pak de Wii U GamePad en gebruik de Puppet Master-stand om te proberen de dansers op het verkeerde been te zetten! Verander de choreografie tijdens het spelen door de volgende dansbeweging op het touchscreen van de GamePad te selecteren. Schrijf commentaar op het scherm en neem foto’s en video-opnames van de meest onvergetelijke momenten, allemaal met de Wii U GamePad.

Dans gezamenlijk op nummers met vier gelijktijdige dansroutines, zodat iedereen in de groep de kans krijgt om in de schijnwerpers te treden – al is het maar voor even.

Begin de ochtend na het feest met een intensieve work-out, in de uitgebreide spelstand Just Sweat. Stel een persoonlijk programma samen met gloednieuwe trainingssessies en een echte calorieënmeter, en ontdek hoe leuk het is om in conditie te blijven.

  • Met meer dan 40 splinternieuwe nummers weet je zeker dat je je vrienden en familieleden in beweging krijgt
  • Dans of je leven er vanaf hangt om je tegenstanders te verslaan in de nieuwe Battle Mode
  • Tel calorieën in de uitgebreide spelstand Just Sweat