Pokémon Rumble U


Pokémon Rumble U

Pokémon Rumble U is verkrijgbaar in de Nintendo eShop en brengt al het leuke van de Pokémon Rumble-serie naar Wii U. Met de intuïtieve besturing, kun je heel eenvoudig alleen of met vrienden genieten van het avontuur.

Pokémon Rumble U vertelt het verhaal van het grote avontuur van de Toy Pokémon. Na een ongelukje in de Toy Pokémon Shop drijven enkele Pokémon Capsules een rivier af en spoelen uiteindelijk aan op een vreemde oever. Onze helden beginnen vervolgens aan een lange terugweg naar de Toy Pokémon Shop. Onderweg komen ze erachter dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is. Kun jij onze vrienden helpen ontdekken waarom sommige Toy Pokémon met elkaar vechten en wat de vijandige Pokémon in hun schild voeren?

Tot vier spelers kunnen genieten van gevechten voor meerdere spelers. Je kunt samenwerken om de sterkste vijanden te verslaan of kijken wie de meeste Pokémon kan verslaan en bevrienden.

Pokémon Rumble U bevat alle 649 Pokémon die zijn ontdekt tot en met Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 en honderden bewegingen om te leren voor je gevechten. En hoe meer Pokémon je verslaat, hoe meer je kunt bevrienden om je gevechtsstrategieën aan te scherpen, gebaseerd op hun krachten en zwakheden.

Onderweg staan de spelers talrijke verrassingen en ontmoetingen te wachten. Deze maken het team sterker, genezen hun Pokémon of brengen schade toe aan tegenstanders. Pikachu en zijn vrienden komen Giant Bosses tegen, en spelers kunnen zelfs de Wii U GamePad gebruiken om tijdens gevechten met meerdere Pokémon tegelijk Touch Blasts in te zetten.

  • Al het leuke van de Pokémon Rumble-serie komt naar Wii U!
  • Bevat alle 649 Pokémon die zijn ontdekt tot en met Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2
  • Geniet samen met vrienden van coöperatieve en competitieve spelstanden
Ad