PONCHO


PONCHO

Preview Image

Beleef een groots avontuur met een schattige, poncho-dragende robot die op zoek is naar zijn maker in PONCHO: een puzzel-platformgame voor de Nintendo eShop op de Wii U.

Verken een aantrekkelijke, open wereld in 2D waarin mensen al eeuwenlang zijn uitgestorven en de achtergebleven robots zonder hun meesters een nieuw doel in het leven proberen te vinden.

Eenzaam en verlaten begin je aan je avontuur. Baan je een weg door overwoekerde ruïnes en ga op zoek naar je maker. Onderweg maak je nieuwe vrienden. Praat met groepen robots die het hoofd boven water proberen te houden en ontmoet wilde dieren in deze prachtig vormgegeven post-apocalyptische wereld.

Er zijn altijd meerdere manieren om je doel te bereiken. Als je een puzzel niet kunt oplossen, probeer dan een nieuw perspectief: wissel tussen de achtergrond, het midden en de voorgrond van de game om oplossingen, nieuwe doorgangen of een van de vele verborgen schatten te vinden. Gebruik je ruimtelijk inzicht bij platformen die met je mee bewegen, muren die zich ritmisch verplaatsen en andere gevaren die de kleine robot op zijn pad vindt.

Je kunt zelfs upgrades vinden bij de Merchant Bot, waarmee je je platformkunsten kunt verbeteren en volledig nieuwe gebieden kunt ontdekken.

Ontdek samen met je mechanische held wat er zich in het verleden heeft afgespeeld, en maak moeilijke keuzes die het lot van de mensheid zullen bepalen, in PONCHO voor de Wii U.

  • Help een kleine robot die op zoek is naar zijn maker en geef de mensheid weer een toekomst in dit immense 2D-puzzel-platformavontuur.
  • Verken een aantrekkelijke, sfeervolle, post-apocalyptische wereld die door prachtige pixel-art tot leven wordt gebracht.
  • Wissel tussen de voor- en de achtergrond om puzzels op te lossen en nieuwe doorgangen te ontdekken.
  • Gebruik upgrades om nieuwe gebieden en voorwerpen te ontdekken.
Ad