Preston Sterling and the Legend of Excalibur


Preston Sterling and the Legend of Excalibur

Preston Sterling and the Legend of Excalibur is een avontuur dat je meetroont naar de wereld van Engelse mythen en legenden. Los uitdagende puzzels op en beleef een spannend verhaal vol interessante personages en adembenemende locaties!

Een innovatief ontwerp

De bewegingsbesturing van de game krijg je snel onder de knie. Hoewel de game geleidelijk moeilijker wordt, kunnen zelfs beginners met deze game uit de voeten. In de lastigste stukken van de game kun je een beroep doen op hulpfuncties en extra tips.

Een spannend avontuur

Preston Sterling is een avonturier, een ontdekkingsreiziger en een schatzoeker. Hij is nooit bang om een uitdaging aan te gaan, maar dit avontuur is zelfs voor hem erg hoog gegrepen. Preston moet op pad gaan om het meest geheimzinnige voorwerp uit de Engelse mythologie op te sporen: Excalibur, het zwaard van de legendarische koning Arthur. Hij weet echter niet dat de zoektocht naar dit zwaard gevaarlijker is dan hij zich kan voorstellen…

Realistische locaties

Ervaar een uiterst gedetailleerde en prachtige vormgegeven wereld. Iedere locatie waar Preston komt, heeft een uniek karakter die bijdraagt aan de game-ervaring.

Diverse talen

Deze game is beschikbaar in het Duits en Engels.

Animation Arts is een onafhankelijke studio in Duitsland. Het kleine team heeft al vele fans van adventuregames weten te bekoren met de bekroonde games Secret Files: Tunguska en Lost Horizon.

Ad