Puddle™


Puddle™

Preview Image

Speel met water en andere vloeistoffen in Puddle, verkrijgbaar on de Nintendo eShop voor Wii U! Leid elke plas naar zijn bestemming in dit op de natuurwetten gebaseerde puzzelspel en zorg dat je onderweg niet teveel vloeistof verliest!

Gebruik de bewegingsbesturing van de Wii U GamePad om de omgeving naar links en naar rechts te kantelen en de vloeistof met zorg naar je doel te leiden. Elk type vloeistof is anders en heeft zijn eigen, unieke kenmerken en gedragingen, dus bestudeer ze allemaal om alle hindernissen te overwinnen. Wees voorzichtig en stuur je vloeistof langs vuur, elektrische stroom en vleesetende planten in 49 levels die opnieuw zijn vormgegeven voor Wii U.

Bedenk hoe elk type vloeistof zou kunnen reageren in elke situatie: zaken als temperatuur en zwaartekracht hebben verschillende effecten op water, olie of lava, dus gebruik je beoordelingsvermogen! Als je te vlug kantelt, kunnen er een aantal druppels achterblijven, maar als je de controller te langzaam beweegt, kun je sommige sprongen niet halen. Vergelijk jouw scores met die van anderen op een wereldwijde ranglijst of doe mee aan de wereldcompetitie en probeer zoveel mogelijk medailles te winnen en uitdagingen uit te spelen. Versla jij de beste spelers in de Puddle-community?

Dompel je onder in Puddle en zorg dat je je vloeistof in goede banen leidt met de vloeiende bewegingsbesturing van de Wii U GamePad. Geniet van een puzzelspel vol actie op Wii U! 

  • Kantel de GamePad en leid je vloeistof naar de veiligheid in 49 lastige levels
  • Leer je vloeistoffen kennen en doe je best om langs hindernissen als brandende doorgangen, electrische ladingen en vleesetende planten te komen
  • Win zoveel mogelijk medailles, speel zoveel mogelijk uitdagingen uit en regeer de Puddle-community
Ad