Scram Kitty and his Buddy on Rails


Scram Kitty and his Buddy on Rails

Preview Image

Zou je het raar vinden als je kat je een videoboodschap stuurt? In Scram Kitty and his Buddy on Rails gebeuren nog veel gekkere dingen! Dit schietspel in retrostijl is exclusief verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Wii U.

Je lieve kat Scram Kitty is al maanden verdwenen. Opeens is er een teken van leven! Hij blijkt ontvoerd te zijn door kwaadaardige robotknaagdieren die in een gigantisch laboratorium om de aarde cirkelen! De schuld ligt bij de Council of Great Scientists. Na een mislukt experiment is een superintelligent muizenras ontstaan. Deze knaagdieren willen de aarde koloniseren. Wie gaat deze lastpakken het zwijgen opleggen?

Jij natuurlijk! Als het maatje van Scram Kitty spring je op je magnetische spinboard, ga je over de energierails en schiet je op de muizen met elk wapen dat je te pakken kunt krijgen. Het is een waar schietfestijn waarin je de turbulente actie in 2D-beelden met 3D-achtergronden van bovenaf bekijkt. Laat een spoor van vernieling achter met een kogelregen en doe dan een antizwaartekrachtsprong, een coole actie waarmee je van de ene naar de andere rails kunt springen, terwijl je kogels ontwijkt en vijanden uitschakelt.

Houd dus je vinger op de trekker en zorg dat je helemaal op scherp staat. Alleen op die manier kun je die muizen het zwijgen opleggen voordat ze hun snode plan weten uit te voeren!

  • Een schietspel waarin je de klassieke 16 bit-actie met moderne graphics van bovenaf ziet.
  • Gebruik verschillende strategieën en tactieken om sleutels te verzamelen en geheimen te ontdekken
  • Speel op het ritme van een soundtrack met electro synth-muziek
  • Probeer het eens met één credit in de Arcade Mode
Ad