Sonic & All-Stars Racing Transformed


Sonic & All-Stars Racing Transformed

Geniet van spannende racewedstrijden en laat iedereen zien wie de snelste is in Sonic & All-Stars Racing Transformed voor Wii U! Kruip achter het stuur van geweldige voertuigen die tijdens races van auto’s in boten en vliegtuigen kunnen veranderen.

Race te land, ter zee en in de lucht om te bewijzen dat jij de snelste bent!

Er zijn maar liefst 20 parkoersen vol elementen uit SEGA’s lange geschiedenis en met steeds weer andere omstandigheden. Ontdek alternatieve routes en binnendoorweggetjes, en probeer je hoofd koel te houden terwijl de weg onder je wielen afbrokkelt en je plots over de golven racet. Elke ronde is weer anders!

Terwijl de dynamische parkoersen het uiterste van je racevaardigheid verlangen, moet je ook nog eens je tegenstanders met allerlei wapens bestrijden. Door stijlvol te racen wordt je All-Star-meter steeds verder gevuld, totdat je hem kunt gebruiken voor een vernietigende All-Star Move!

Maak je keuze uit meer dan 20 klassieke SEGA-personages, van Sonic the Hedgehog tot Vyse uit Skies of Arcadia Legends, of kruip zelf achter het stuur met je eigen Mii-personage. Elk personage heeft een uniek transformerend voertuig met een eigen rijgedrag. Je kunt naar hartenlust driften, boosten en barrel-rolls maken om je tegenstanders te snel af te zijn.

Er wacht je een wereld vol spelmogelijkheden en uitdagingen. Race door de uitgebreide wereldtoer, ga voor het goud in de Grand Prix of strijd hard-tegen-hard in de Battle-arena’s. De hectische online-meerspelerstanden laten je met maar liefst 10 spelers tegelijk racen.

De Wii U-versie heeft diverse extra’s die exclusief zijn voor dit systeem. Zo kun je de Wii U GamePad als plattegrond, wapencamera of achteruitkijkspiegel gebruiken – of desgewenst je voertuig met intuïtieve bewegingen besturen. Als iemand anders tv wil kijken, kun je wanneer je maar wilt de actie van tv naar de GamePad verplaatsen.

Je kunt direct tegen je vrienden spelen in diverse spelstanden* die de unieke mogelijkheden van het Wii U-systeem goed benutten. Werk samen met vrienden om een luchtschip tegen zijn aanvallers te beschermen, gebruik je apenbal om je tegenstanders te verpletteren voordat ze alle bananen kunnen pakken en heel veel meer. Je kunt ook met vijf spelers op een gesplitst scherm racen. Daarbij volgen vier spelers de actie op tv, terwijl de vijfde het geïntegreerde scherm van de Wii U GamePad gebruikt.

  • Stap achter het stuur van transformerende voertuigen en race te land, ter zee en door de lucht over dynamische parkoersen
  • Maak je keuze uit meer dan 20 klassieke SEGA-personages, of gebruik je eigen Mii-personage
  • Race met maximaal vijf spelers op een gesplitst scherm, of neem deel aan spannende online-races voor maximaal 10 spelers
  • Geniet van geweldige spelstanden en functies die exclusief zijn voor Wii U