Spin the Bottle: Bumpie’s Party


Spin the Bottle: Bumpie’s Party

Preview Image

Spin the Bottle: Bumpie’s Party is een even schattig als verslavend spel dat exclusief verkrijgbaar is in de Nintendo eShop van Wii U. Voor deze variant op het gezelschapsspel ‘flesje draaien’ moeten spelers zich rondom de Wii U GamePad verzamelen en om beurten met de virtuele fles draaien om spelers aan te wijzen voor innovatieve, fysieke microspelletjes! Kunnen jij en je vriend op de A-knop en B-knop van de Wii-afstandsbediening drukken zonder jullie handen te gebruiken? En lukt het je tegelijk met je vriend te springen, terwijl je de Wii-afstandsbediening achter zijn rug houdt? Klinkt misschien makkelijk, maar dat is het niet!

Spin the Bottle: Bumpie’s Party maakt optimaal gebruik van de unieke functies van Wii U. Door de GamePad en Wii-afstandsbedieningen op verschillende manieren te benutten, heb je helemaal geen tv meer nodig, en kun je alle aandacht schenken aan het spelen met je vrienden! Spin the Bottle: Bumpie’s Party is een werkelijk vernieuwende manier om samen met je vrienden met Wii U te spelen, een leuk gezelschapsspel voor kinderen en iedereen die zich wel weer eens kind wil voelen!

De party wordt nog leuker – met nieuwe minigames!

Maak het nóg gezelliger met een gratis software-update! Speel zes nieuwe minigames, waarin je gebaren of allerlei vreemde bewegingen moet maken, doe je best in extra bonusuitdagingen, en lach je slap in de galerij! Tijdens het spelen maakt de Wii U GamePad foto’s van je, die je later kunt terugzien om te lachen… of om je stiekem een beetje om te schamen.

  • Nodig vrienden uit om samen deze moderne versie van het klassieke gezelschapsspel te spelen
  • Twee tot acht spelers kunnen samen springen, dansen en genieten van fysieke micro-uitdagingen
  • De unieke muziek past perfect bij het schattige uiterlijk van het spel
Ad