The Legend of Zelda: The Wind Waker HD


The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Preview Image

Hijs de zeilen voor een enorm avontuur in The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, alleen voor Wii U. Beleef een klassiek Zelda-spel, compleet geremastered met prachtige graphics in 1080p-resolutie, gloednieuwe Miiverse-functies en nog veel meer toevoegingen.

Op een klein eiland in de Great Sea wordt een jong ventje op zijn verjaardag wakker, zonder enig idee te hebben van het avontuur dat hem te wachten staat. Als Links zus ontvoerd wordt en naar het Forsaken Fortress wordt gebracht, zet hij de achtervolging in – vergezeld door pirate Tetra en haar bemanning. Wanneer hij op het punt staat om zijn geliefde Aryll te bevrijden, wordt Link in de zee geworpen, waar hij de King of Red Lions ontmoet, een wijze boot die hem vertelt over de legendarische Pearls of the Goddesses. Samen bevaren ze de Great Sea in een cruciaal avontuur om de wereld te behoeden voor duisternis.

Hanteer de Wind Waker, een magische dirigeerstok met macht over de wind en ga op een onvergetelijke reis. Verken kerkers vol listige puzzels en gemene monsters en verzamel krachtige voorwerpen die Link bij zullen staan bij zijn missie om Ganondorf ten val te brengen.

The Legend of Zelda: The Wind Waker kwam oorspronkelijk uit voor de Nintendo GameCube in 2003 en komt nu naar Wii U met een keur aan toevoegingen en verbeteringen. Bezeil de Great Sea vlotter dan ooit met een speciaal zeil en haal je voordeel uit een verbeterd verzamelonderdeel in de tweede helft van het spel. Ervaar een ware uitdaging in de spelstand Hero, waar vijandelijke aanvallen je tweemaal zoveel schade toebrengen en er geen genezende harten te vinden zijn. Alleen de beste en meest ervaren helden zullen dit speltype kunnen voltooien. En voor het eerst in de serie kun je een fantasierijke wereld verkennen in geweldige 1080p-resolutie en ongecomprimeerde 5.1 PCM surround sound.

Maak gebruik van de accurate en intuïtieve bewegingsgevoelige bedieningsmogelijkheden van de Wii U GamePad om in de roos te schieten met je Hero’s Bow, de perfecte foto te maken met je Picto Box, en nog veel meer. Ervaar alle actie en avonturen van The Wind Waker in de palm van je hand: druk tijdens het spelen simpelweg op de minknop om alleen op de Wii U GamePad te spelen.

Innovatieve Miiverse-functies laten je jouw belevenissen delen met andere Links van over de hele wereld. met de Tingle Bottle, kun je een getypt of handgeschreven bericht opstellen, een schermafbeelding toevoegen en die met de rest van de wereld delen via Miiverse. De berichten van andere spelers spoelen aan in jouw wereld – open de Tingle Bottle en lees het bericht om een nieuw verhaal over Link te ontdekken.

  • Ontdek of herontdek een klassiek The Legend of Zelda-avontuur, geremastered in volledige 1080p-resolutie
  • Verken een uitgestrekte wereld gevuld met onvergetelijke personages, locaties en vijanden
  • Plaats een bericht in een Tingle Bottle en deel je reis met andere spelers op Miiverse
  • Intuïtieve bewegings- en touchscreen-besturing betrekken
Ad